Paskelbtas 2017 m. Alytaus miesto gimtadienio šventės idėjos ir jos organizavimo paslaugų konkursas

Alytus pradeda ruoštis miesto gimtadieniui. Alytaus miesto savivaldybė paskelbė 2017 m. Alytaus miesto gimtadienio šventės idėjos ir jos organizavimo paslaugos supaprastintą atvirą projekto konkursą. (https://pirkimai.eviesiejipirkimai.lt/app/rfq/publicpurchase_frameset.asp?PID=323082&B=PPO&PS=1&PP=notices.asp).

„Alytaus miesto šventę jau keliolika metų organizuojame patys, savo jėgomis, vis dėlto visuomet norisi kažko naujo, todėl ir kilo mintis skelbti Miesto šventės idėjos ir jos organizavimo konkursą. Norisi naujo požiūrio, galbūt naujų erdvių, naujos veiklos ar pramogų miesto bendruomenei“, – apie idėją surengti Miesto šventės idėjos ir jos organizavimo paslaugos konkursą sakė Alytaus miesto savivaldybės mero pavaduotoja Valė Gibienė.

Šiemet Alytaus miesto šventę planuojama surengti 2017 m. birželio 16–18 d. Konkurso sąlygose nurodytos rekomenduojamos įprastos šventės vietos, tokios kaip: Rotušės aikštė, Miesto sodas ar Dailidės, tačiau rekomenduojama įtraukti ir naujas erdves.

Nebus atsisakyta oficialaus Alytaus miesto šventės atidarymo, jį paslaugos teikėjas rengs penktadienį. Tradiciškai bus įteikiamos ir Alytaus miesto garbės piliečio regalijos, savivaldybės kultūros premijos, ,,Žurnalistų plunksnos“ apdovanojimai. Į privalomų renginių sąrašą taip pat įtraukta  miestelėnų šventinė eisena ir fejerverkas. Šventės programoje taip pat turėtų būti numatyti vakaro koncertai, reginiai ar inscenizacijos šventės tematika.

Pagal konkurso reikalavimus, į tris dienas truksiančios miesto gimtadienio šventės veiksmą turi būti įtraukta ir Alytaus miesto bendruomenė, verslininkai.

Neatsisakoma ir jau tradicine tapusios mugės. Paslaugos teikėjas turės papuošti šventės renginių teritoriją, apipavidalinti šventinę mugę, užtikrinti aukštą veiklos ir renginių meninį lygį.

Alytaus miesto gimtadienio šventės idėjos ir organizavimo kaina negalės viršyti 60 000 Eur su PVM, tačiau paslaugos teikėjai gali ieškoti rėmėjų ir tokiu būdu didinti renginio sąmatą..

Alytaus miesto gimtadienio šventės projektas turi būti pateiktas Alytaus miesto savivaldybės administracijos Viešųjų pirkimų skyriui, 403 kab., Rotušės a. 4, 62504 Alytus iki 2017 m. vasario 20 d. 11 val. Projektus vertins vertinimo komisija.

Kas organizuos 2017 m. Alytaus miesto šventę, turėtų paaiškėti  2017 m. kovo pabaigoje.

 

Viešųjų ir užsienio ryšių skyriaus informacija

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *