Verslo tiltas 2016

Šiuolaikiniame streso ir nuolatinio bėgimo pasaulyje vis daugėja žmonių, kuriems nebereikia prabangių automobilių, naujausių technologijų, milžiniškų plazminių televizorių – už visa tai svarbiau tampa ramybė, jie stengiasi pabėgti nuo civilizacijos. Anglų kalboje tam net yra sugalvotas specialus terminas – „downshifting”. Kitaip tariant, tai sąmoningas lipimas „socialinėmis kopėčiomis” žemyn. Kodėl žmonės nusprendžia viską mesti ir pradėti gyventi kitaip? Nes už jokius pinigus negalima nusipirkti laiko ir ramybės.

2016 m. gruodžio 8 d. vyko Klaipėdos valstybinės kolegijos organizuoto verslumo konkurso „Verslo tiltas 2016″ finalas. Konkurso finale varžėsi ir Alytaus šv. Benedikto gimnazija, ji vienintelė atstovavo Alytaus regionui. Konkurso tikslas – pasiūlyti naują, unikalią, intriguojančią idėją, susilauksiančią sėkmės rinkoje organizuojant aktyvų laisvalaikį, pritrauksiančią skirtingo amžiaus, poreikių žmones. Sveikiname „SanDrop” komandą sėkmingai įveikus visus tris etapus ir iškovojus prizinę vietą bei gavus net du komisijos įvertinimus už idėją ir lyderystę.

Alytaus regiono garbę gynė Alytaus šv. Benedikto gimnazijos IIIa klasės mokiniai Emilija Lučiūnaitė, Lorena Masionytė, Gabija Gavelytė ir Marius Skaisgirys. Konkursui mokinius ruošė vyr. ekonomikos ir verslumo mokytojas Modestas Raudonis.

Alytaus m. sav. inf.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *