Mikyčių gyvenvietėje atidarytas sporto klubas

Gruodžio 14 d. Lazdijų rajono savivaldybės Mikyčių gyvenvietėje greta Mikyčių bendruomenės salės atidarytas sporto klubas. Pasveikinti su įkurtuvėmis ir kartu pasidžiaugti nauja erdve sportuoti atvyko Lazdijų rajono savivaldybės meras Artūras Margelis, Lazdijų rajono savivaldybės tarybos narys Artūras Kašalynas, Šventežerio seniūnijos Aldona Burbienė, Lazdijų rajono jaunųjų šaulių vadas kapitonas Kęstutis Pileckas, Šventežerio mokyklos direktorius Artūras Čiurlionis.

Lazdijų rajono savivaldybės meras Artūras Margelis pasidžiaugė aktyviais žmonėmis, kurių iniciatyvos ir entuziazmo dėka sukuriamos sąlygos kaimo žmonėms sportuoti. Susirinkusiems sporto salės lankytojams rajono meras palinkėjo gražių švenčių ir gerų pasiekimų tiek sporte, tiek moksluose.

Visi svečiai negailėjo gražių linkėjimų ir dovanojo sporto inventoriaus.

Naujosios sporto salės įkūrimo iniciatorius ir sporto entuziastas Mikyčių kaimo bendruomenės pirmininkas sakė, kad kaimo jaunimas daug prisidėjo tvarkant sportavimui skirtas patalpas. Dalis sportavimui skirtos įrangos taip pat atkeliavo iš namų. V. Norušis padėkojo Lazdijų rajono savivaldybės merui ir tarybos nariui už pagalbą.

Šventežerio seniūnijos seniūnė Aldona Burbienė padėkojo merui ir tarybos nariui, kad nepamiršta kaimelių. Pasak seniūnės, tokių iniciatyvių žmonių kaip Vytautas Norušis ir jo žmona seniūnaitė Ramunė Norušienės dėka kaimo bendruomenė aktyviai dalyvauja įvairiuose renginiuose.

Sporto salės šeimininkai nekantravo išbandyti dovanas ir parodė kokius pratimus galima daryti su naujai gautu inventoriumi.

 

Lazdijų r. sav. inf.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *