„Wolt“ plečiasi: paslaugas pradeda teikti šeštajame šalies mieste – Alytuje

Technologijų bendrovė „Wolt“ plečiasi Lietuvoje ir šią savaitę pradeda veiklą Alytuje. Tai šeštasis šalies miestas, kuriame „Wolt“ pasiūlys galimybę gyventojams, naudojantis mobiliąja aplikacija, užsisakyti maisto ir prekių iš 12 vietinių restoranų ir 18 parduotuvių. Atsižvelgiant į paklausą, bendrovė planuoja šiemet plėtrą ir kituose šalies miestuose.

„Lietuvos gyventojai vertina „Wolt“ paslaugas, todėl jausdami šį pasitikėjimą džiaugiamės galėdami pasiūlyti patogią maisto ir kitų prekių užsakymo galimybę vis daugiau šalies miestų. Metus pradedame nuo Alytaus ir tikimės, kad „Wolt“ plėtra šiame mieste ne tik suteiks daugiau patogumo gyventojams, bet taip pat prisidės prie vietinio verslo augimo bei suteiks galimybę užsidirbti kaip partneriams kurjeriams“, – sakė „Wolt Baltics“ generalinė direktorė Liis Ristal. „Wolt“ į Lietuvos rinką atėjo prieš penkerius metus ir, kaip teigia vadovė, per šį laiką sugebėjo suburti lojalių klientų bazę, kuri kasdien tik didėja.

„Lietuvos gyventojai vertina „Wolt“ paslaugas, todėl jausdami šį pasitikėjimą džiaugiamės galėdami pasiūlyti patogią maisto ir kitų prekių užsakymo galimybę vis daugiau šalies miestų. Metus pradedame nuo Alytaus ir tikimės, kad „Wolt“ plėtra šiame mieste ne tik suteiks daugiau patogumo gyventojams, bet taip pat prisidės prie vietinio verslo augimo bei suteiks galimybę užsidirbti kaip partneriams kurjeriams“, – sakė „Wolt Baltics“ generalinė direktorė Liis Ristal. „Wolt“ į Lietuvos rinką atėjo prieš penkerius metus ir, kaip teigia vadovė, per šį laiką sugebėjo suburti lojalių klientų bazę, kuri kasdien tik didėja. Taip pat skaitykite „Birių krovinių terminale“ – sankcijų apėjimo pėdsakai Teismas: „Citco Group“ darbuotojus įdarbinusi „Alter Domus“ veikė sąžiningai Išlaikyti konkurencingumą ir laikytis žaliojo kurso verslui padeda ES investicijos „Nuo pat pradžių kiekvieną dieną stebime vartotojų skaičiaus ir užsakymų apimčių augimą. Be to, šalia restoranų pritraukėme ir mažmeninės prekybos bei bakalėjos parduotuves. „Wolt“ šiandien nebėra tik programėlė, per kurią galima užsisakyti maisto – tai kasdienybę palengvinantis partneris, kuris gali pristatyti viską: nuo statybinių medžiagų iki sauskelnių kūdikiams.

Todėl visuose miestuose siekiame pasiūlyti kuo platesnį maisto ir prekių asortimentą gyventojams“, – teigė „Wolt Baltics“ generalinė direktorė. Šiandien „Wolt“ jau veikia šešiuose Lietuvos miestuose – Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje ir Alytuje. Prie „Wolt“ programėlės iš viso yra prisijungę tūkstančiai restoranų ir prekybos vietų.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *