„ŠaulėGYM” alytiškiams dovanojo judrią ir linksmą šventę

Sporto ir sveikatingumo klubas „ŠaulėGYM” tradiciškai minėdamas gimtadienį alytiškiams dovanojo judrią ir linksmą šventę. Praėjusį šeštadienį Jaunimo centre vykusiame renginyje paminėtas jau 17-tasis klubo gimtadienis. Čia gausiam būriui alytiškių treniruotes vedė aukšto lygio prezenteriai iš Vilniaus, buvo apdovanotos daugiausiai svorio per 3 mėnesius numetusios klubo narės.
Treniruočių dienoje – per 200 aktyvių dalyvių
17-tą kartą surengtoje „ŠaulėGYM” treniruočių dienoje į Lauryno Onuškevičiaus ir Pauliaus Lipskio vedamas treniruotes šiemet susirinko per 200 aktyvių, aerobinę gimnastiką, šokius, sportavimą mylinčių bei savo sveikata ir kūno linijomis besirūpinančių mergaičių, moterų ir merginų. Renginys prasidėjo „ŠaulėGYM” prezidentės sveikinimo kalba, kurioje atsiskleidė klubo narėms užduotas klausimas: „Ką tau reiškia sportas?”
„Sportas gražina ir palaiko gerą formą. Sportas yra saviraiška ir savęs pažinimas, jaunatviškumo ir pozityvios energijos šaltinis, geriausiais laikas ir atsipalaidavimas. Sportavimas – tai bendramintės, su kuriomis linksma”, – klubo narių mintis dėstė klubo vadovė Gitana Vitkauskienė.
Jaukumui ir atmosferai sušildyti buvo pristatyta „ŠaulėGYM” parodomoji programa, ją paruošė trenerės Loreta Spitrytė, Rūta Karkauskaitė, Dovilė Petravičienė ir Gitana Vitkauskienė. Smagų pasirodymą pristatė Varėnos sporto ir sveikatingumo klubas „Saulingė”, vadovaujamas Ingos Bielevičienės, ir Alytaus jaunimo centro ritminių šokių studija „Siurprizas”, vadovaujamas Inetos Klimavičiūtės-Šuopienės.
Nuolatinės klubo „ŠaulėGYM” narės į Alytų atvykusius trenerius gyrė už išskirtinai įdomią programą: ne per daug sudėtingą choreografiją, judesių ir judėjimo brėžinio aiškumą, publikos valdymą, charizmą ir dėmesingumą. Pirmą kartą renginyje apsilankiusios dalyvės pripažino, kad Treniruočių diena jas nustebino, mat nesitikėjusios tokio aukšto lygio, masinio aktyvaus judėjimo renginio. Tuo tarpu „ŠaulėGYM” prezidentė Gitana Vitkauskienė po renginio džiaugėsi, kad kasmet pavyksta sėkmingai surengti tokią šventę, kurios metu Alytaus miesto bendruomenei suteikiama galimybė sudalyvauti vedančių Lietuvos trenerių pamokose.
Atsikračius antsvorio – pagerėjusi sveikata ir sugrįžusi jaunystė
Ne paslaptis, kad daugelis moterų sporto klubo duris praveria norėdamos ne tik gerai jaustis, būti sveikos, dažniausia priežastis – antsvoris. Tad klubo lankytojos iki „ŠaulėGYM” reniruočių dienos belikus 3 mėnesiams buvo pakviestos varžytis metant svorį. Konkurse „Lieknėk – laimėk!” dalyvauti panoro 10 klubo narių. Prižiūrimos profesionalių sporto klubo trenerių, alytiškės sportavo pagal specialiai joms rekomenduotas sporto programas. Visos dalyvės stengėsi sveikai maitintis, ką ir kada valgyti patarimų klausdavo „ŠaulėGYM” dirbančių trenerių.
Per šį gana trumpą laiką kiekviena iš jų sulieknėjo vidutiniškai po 6 kg, o daugiausiai, per 19 kg pavyko atsikratyti Rūtai Bielskienei – ji ir tapo pirmosios vietos ir 3 mėnesinių klubo narysčių nugalėtoja. Rūta dėkojo trenerei Evelinai Sadauskaitei ir savo draugei Jolantai Pocienei, padėjusiai nueiti šį sveikatinimosi kelią kartu. Būtent J. Pocienė, sulieknėjusi per 12 kg, ir tapo konkurso „Lieknėk – laimėk!” antrosios vietos ir 2 mėnesinių klubo narysčių nugalėtoja. Trečiąją vietą užėmė ir vieno mėnesio klubo narystę laimėjo 10 kg atsikračiusi Aušra Supranavičienė.
Daugelis moterų mažėjant svoriui pajuto energijos antplūdį, ne viena atsikratė anksčiau kamavusių sveikatos sutrikimų, o kai kurios pasijuto netgi keletu metų jaunesnės. Viena konkurso prizininkių, 14 metų mergaitė Sandra Zalieckaitė džiaugėsi atradusi „ŠaulėGYM”, nes pamėgo sveiką ir aktyvų gyvenimo būdą, išmoko sveikai maitintis ir dėkojo už puikų savo pasiekimą – nuo rugsėjo mėnesio ji sulieknėjo net 12 kg.
Kiekvienas dalyvis jautėsi svarbus
Šventėje tvyrojo draugiška, jauki ir šilta atmosfera. Kiekvienas buvo paragintas, išgirstas ir pastebėtas. Labiausiai išsiskyrusios iš minios gavo nominacijas ir klubo įsteigtas firmines dovanas. „ŠaulėGYM” treniruočių dienoje 2017 ištvermingiausia pripažinta Aida Kirkliauskaitė, techniškiausia – Taja Nastulevičiūtė, grakščiausia – Kristina Virgaitienė, nuotaikingiausia – Rasa Sakalauskienė, stilingiausia – Lukrecija Kliučinskaitė.
Visiems programos dalyviams įteikti sertifikatai, liudijantys, kad žavi savaitgalio popietė nebuvo praleista veltui – laikas tirpte sutirpo šokio, sporto ir tik gerų emocijų šventėje. Iš viso „ŠaulėGYM” renginio metu įteikta per 200 pažymėjimų, 24 padėkos ir 50 vnt. firminių prizų!

„ŠaulėGYM” informacija

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *