Savaitgalį Alytuje – vandensvydininkų kovos dėl šalies čempionų vardo

Alytus šį savaitgalį ir vėl taps vandensvydžio sporto sostine – tris dienas Sporto ir rekreacijos centro baseine dėl geriausiųjų vardo ir medalių varžysis jaunieji Vilniaus, Kauno, Elektrėnų ir Alytaus vandensvydininkai. Čia vyks Lietuvos vandensvydžio jaunimo čempionatas, kurį organizuoja šalies Vandensvydžio sporto federacija.

Pirmosios kovos prasidės jau penktadienį, o sekmadienį paaiškės stipriausia sezono jaunimo komanda.

Pastaruoju metu Alytus tampa vis draugiškesniu miestu vandensvydžio sportui – čia organizuojama nemažai čempionatų ir svarbių šios vandens sporto šakos varžybų. Pareitais metais vyko Europos Šiaurės ir Baltijos jūros šalių jaunimo ir jaunių čempionatas, šių metų kovą gerbėjai galėjo stebėti Lietuvos vyrų vandensvydžio rinktinės ir Nyderlandų ekipos mačą, gegužės mėnesį – Lietuvos vandensvydžio čempionato kovas…

Lietuvos vandensvydžio sporto federacijos vadovybė į Alytaus sporto ir rekreacijos centro baseiną žiūri kaip į vieną geriausių vandensvydžio bazių Lietuvoje, todėl varžybų skaičius Dzūkijos sostinėje didėja. Be to, šalies stipriausių vandensvydininkų sąrašus nuolat papildo alytiškiai.

Savaitgalį vyksiančių varžybų laikas:

Gruodžio 14 d. (penktadienį) – nuo 18 val.

Gruodžio 15 dieną (šeštadienį) – nuo 14 val.

Gruodžio 16 dieną (sekmadienį) – nuo 11 val.

LVSF archyvo nuotr.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *