Pokyčiai Alytaus miesto valdžioje nesiliauja – iš pareigų traukiasi administracijos direktoriaus pavaduotoja

Iki naujų savivaldos rinkimų liko kiek daugiau nei du mėnesiai, tačiau Alytaus miesto valdžioje pokyčiai vyksta lyg kadencijos pradžioje.Vos spėjus nutilti atgarsiams po netikėto Alytaus miesto mero pavaduotojo Tautvydo Tamulevičiaus sprendimo trauktis iš pareigų, pasiekė žinia, kad postą palieka ir savivaldybės administracijos direktoriaus Vytauto Jastremsko pavaduotoja Vilija Ramanauskienė.

Ji įteikė prašymą atleisti ją iš užimamų pareigų nuo kitų metų sausio 15 dienos. Artimiausiame posėdyje tam dar pritarti turės savivaldybės taryba.

Jai svarstyti parengtame sprendimo projekte numatyta V. Ramanauskienei išmokėti piniginę kompensaciją už 13,07 kalendorinių ir 0,88 darbo dienų nepanaudotų kasmetinių atostogų bei darbo užmokestį už faktiškai dirbtą laiką atleidimo dienai.

V. Ramanauskienė Alytaus miesto savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotoja dirbo nuo 2017-ųjų gruodžio, kuomet atsisakė mero Vytauto Grigaravičiaus patarėjos pareigų ir užėmė dėl sveikatos problemų pasitraukusio Kęstučio Žuromsko vietą. Daugiau kaip metus V. Ramanauskienė buvo atsakinga už aplinkos apsaugos, viešųjų pirkimų, investicijų, turto valdymo, architektūros ir žemėtvarkos sritis.

Alytaus miesto savivaldybės nuotr.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *