Festivalis „Galapagai“: vieno savaitgalio įspūdžius prisiminsite visus metus

Šį savaitgalį Zaraso ežero salą sudrebins tradicinis muzikos ir aktyvių pramogų festivalis „Galapagai”, buriantis neabejingus gyvai muzikai ir audringam laisvalaikiui žmones. Sakoma, kad šis festivalis vyksta vieną savaitgalį, tačiau įspūdžiai lieka visiems metams.

„Galapagai“ kasmet gali pasigirti turtingiausia muzikos ir pramogų palete. Šių metų festivalio lankytojų laukia bemaž 70 pasirodymų penkiose scenose. Tarp jų užsienio atlikėjai – JP Cooper, Jose Gonzalez, Alice Merton, Tom Walker, Lietuvos scenos atstovai – Vidas Bareikis, Žygimantas Kudirka-Mesijus, G&G Sindikatas, Migloko, Justinas Jarutis, Beatrich, Beissoul & Einius, Lilas ir Innomine, Miss Sheep ir daug kitų.

Šeštadienį vienoje iš festivalio scenų vyks Justino Jankevičiaus „Kitokie pasikalbėjimai“, kuriuose dalyvaus krepšininkai Darjušas ir Kšyštofas Lavrinovičiai.

Muzikos ir aktyvių pramogų festivalis „Galapagai“ vyksta nuo 2011 metų. Jame pasirodo dešimtys Lietuvos ir užsienio atlikėjų, organizuojamos sporto varžybos, ekstremalūs šou. Tai vienintelis Lietuvos festivalis, dalyvaujantis Europos talentų mainų programoje ir kelis metus iš eilės nominuotas geriausių nedidelių Europos festivalių kategorijoje.

Festivalis „Galapagai“ skiria dėmesį su augintiniais atvykstantiems lankytojams, kasmet rengdami draugiškas šunų ir jų šeimininkų lenktynes. Šia iniciatyva festivalis primena socialinės atsakomybės jausmą palaiko beglobiams gyvūnams padedančias organizacijas.

  

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *