Alytaus švietimo bendruomenė kviečiama vienytis ir jungtis į nuotolinio mokymo grupę

Alytaus Jotvingių gimnazijos direktorius D. Vasiliauskas

Reaguodamas į susiklosčiusią situaciją šalyje ir Alytuje, girdėdamas mokinių bei tėvų nerimo žinutes dėl ateities, pasiruošimo brandos egzaminams, Alytaus Jotvingių gimnazijos direktorius Donatas Vasiliauskas išplatino pranešimą su kreipimusi į miesto švietimo bendruomenę.

„Kartais gyvenimas padiktuoja tokias aplinkybes, kurios nuo mūsų mažai kuo priklauso, mums belieka tik prie jų prisitaikyti ir pasistengti išlikti. Tokia situacija yra dabar, kai visame pasaulyje paskelbta ekstremali padėtis. Noriu visiems palinkėti saugoti save ir kitus, laikytis Vyriausybės ir savivaldybės nurodymų bei rekomendacijų“, – ragina D. Vasiliauskas.

Jis siūlo miesto švietimo bendruomenei susitelkti ir bendromis pastangomis siekti rezultatų; svarsto, jog po poros savaičių karantino mokinius vis dėlto gali tekti mokyti nuotoliniu būdu, kas taps nemenku iššūkiu, nes pedagogų patirtis šioje srityje nėra didelė.

Pirmadienio rytą Jotvingių gimnazijos bendruomenės iniciatyva socialiniame tinkle „Facebook“ buvo sukurta grupė „Nuotolinis mokymas Alytuje – Jotvingiai 2020“. D. Vasiliauskas kviečia jungtis prie grupės, dalintis patirtimi, metodine medžiaga, kad pedagogai galėtų užtikrinti nuotolinį ugdymą mokiniams, jei tokio prireiktų.

„Kviečiu jus susitelkti, bendradarbiauti ir kokybiškai pasirengti nuotoliniam mokymui Alytaus miesto savivaldybėje“, – sako Alytaus Jotvingių gimnazijos vadovas.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *