Šauniausios Dzūkijos moters rinkimai: balsuokite už nominantes!

Artėjančios Tarptautinės moters dienos proga interneto portalas „Dzūkijos veidas“ skelbia Šauniausios Dzūkijos moters rinkimus! Portalo skaitytojai turi galimybę balsuoti už šešias nominantes trijose kategorijose.

Šiemet į „Metų moters“ nominaciją pretenduoja globėja Angelė Skinkienė, išauginusi ir tinkamai išauklėjusi tris savo ir vienuolika tėvų paliktų vaikų. Į šią nominaciją skaitytojai pasiūlė ir Alytaus miesto mero pavaduotojos Jurgitos Šukevičienės kandidatūrą.

Nominacijoje „Metų ambasadorė“ skaitytojai pasiūlė Lietuvos žmo­nių su ne­ga­lia tei­sių ste­bė­se­nos ko­mi­si­jos pirmininkės Kristinos Dūdonytės (už rūpestį Lietuvos neįgaliaisiais bei jų teisių įgyvendinimu) ir Alytaus miesto savivaldybės Komunikacijos skyriaus vedėjo pavaduotojos Loretos Gaižiuvienės (už aktyvų darbą palaikant ir puoselėjant ryšius su Alytaus miestais-partneriais) kandidatūras.

Nominacijoje „Metų darbščioji bitelė“ nominuotos Alytaus lopšelio-darželio „Girinukas“ direktorė Rasa Naujalienė ir Alytaus soroptimisčių klubo prezidentė Daiva Pasaravičienė.

Kviečiame balsuoti už nominantes iki kovo 7 dienos imtinai ir taip artėjančios Tarptautinės moters dienos proga kartu maloniai nustebinti nusipelniusias moteris.

 

[socialpoll id=”2607914″]

[socialpoll id=”2607916″]

[socialpoll id=”2607917″]

3 komentarai apie “Šauniausios Dzūkijos moters rinkimai: balsuokite už nominantes!

  1. Nominacijoje “Metų darbščioji bitelė” aš balsuoju už Daivą Pasaravičienę, nes ji verta šio nominacijos.

  2. Daivą Pasaravičienę pažįstame gan seniai: ji tyli, visada besišypsanti,
    bet jos viduje glūdi labai stipri , atsakinga, organizuota moteris.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *