Prekybos, pramonės ir amatų rūmų Alytaus filialui vadovaus alytiškis

D. Sinkevičius. Vilniaus prekybos, pramonės ir amatų rūmų nuotr.

Vilniaus prekybos, pramonės ir amatų rūmų Alytaus filialo vadovo pareigas nuo vasario 28 dienos, antradienio, pradėjo eiti alytiškis Dalius Sinkevičius.

„Rūmų Alytaus filialas tęsia ir stiprina savo veiklą. Kaip žinia, aktyviai ieškojome energingo, šiuolaikiško, ambicingo ir veržlaus filialo vadovo, galinčio ne tik kalbomis, bet ir realia veikla prisidėti prie Alytaus bendruomenės stiprinimo, naujų paslaugų sukūrimo verslui ir kitoms organizacijoms, kuris žinotų Alytaus verslo bei mokslo įstaigų poreikius, vienytų Dzūkijos regionų įmones, padėtų rasti verslo partnerių tiek Lietuvoje, tiek eksporto rinkose. Tikime, kad alytiškis p. Dalius Sinkevičius bus tas stiprioji grandis, kurios trūko Dzūkijos regiono verslo ir mokslo bendruomenei“, – pažymi Rūmų gen. direktorius dr. Almantas Danilevičius.

Naujasis Alytaus filialo vadovas 46-erių D. Sinkevičius yra baigęs personalo vadybos mokslus Alytaus kolegijoje ir viešojo administravimo studijas – Generolo Jono Žemaičio Lietuvos karo akademijoje, kur įgijo bakalauro laipsnį.

Jis daugiau nei 20 metų dirbo Krašto apsaugos ministerijoje, taip pat užėmė kitas pozicijas valstybės tarnyboje, turi patirties privačiame versle. p. D. Sinkevičiaus darbo patirtis suteikė strateginio, personalo, projektų valdymo žinių, taip pat praktinio valdymo įgūdžių.

„Mėgstu iššūkius, todėl ir dalyvavau rūmų paskelbtoje Alytaus filialo direktoriaus atrankoje. Tikrai turiu minčių, kaip organizuoti miesto ir regiono verslo įmonių bendravimą, jam organizuoti naudingus susitikimus ir seminarus, kad  plėstųsi dabartinis verslas ir ateitų naujos įmonės“, – tvirtina D. Sinkevičius, kviesdamas aktyviai dalyvauti Rūmų veikloje, teikti pastabas bei siūlymus, kad Alytaus filialo veikla būtų pavyzdys visiems regioniniams rūmams.

D. Sinkevičius pakeitė lapkričio pradžioje Alytaus filialui pradėjusią vadovauti ir vos po mėnesio netikėtai savo noru iš pareigų pasitraukusią Deimantę Laumytę.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *