Naujųjų sutikimas Alytuje: kur ir už kiek?

Naujienų portalo „Dzūkijos veidas“ nuotrauka.

Naujieji metai jau ant slenksčio. Jeigu iki šiol nesugalvojote kaip ir kur juos švęsti, dar yra galimybių rinktis. Kokį šventinį repertuarą siūlo Alytaus mieste esančios įstaigos ir kitos laisvalaikio vietos?

Paskutinį šių metų vakarą, 18 val., spektaklį suaugusiesiems „Geismų tramvajus“ siūlo Alytaus miesto teatras. Bilieto kaina vienam asmeniui – 18 eurų.

Triukšmingai ir su geros nuotaikos užtaisu sutikti Naujus metus siūlo Alytaus rajone esantis Dzūkijos dvaras. Čia susirinkusiuosius linksmins humoristė Violeta Mičiulienė ir šokius iki ryto žadama su grupe „Ex Combo“. Laisvų vietų dar yra. Bilietų kainos šiuo metu – 95 eurai. Į kainą įskaičiuoti šalti užkandžiai, karštas patiekalas, šventinis desertas, šampano taurė ir Naujametinis fejerverkas.

Pasitikti 2020-uosius siūlo ir restoranas „Carpe DIEM“. Čia lankytojų lauks gyva muzika, šalti užkandžiai karšti patiekalai, naujametinė šampano taurė. Suaugusiam asmeniui kaina – 68 eurai, vaikams – 30 eurų.

Naujųjų metų sutikimas vyks ir Dzūkų alaus restorane, kur taip pat linksmins didžėjus. Įėjimo kaina žmogui – 25 eurai. Į ją maistas neįskaičiuotas.

2020-uosius sutikti su grupe ,, Perlas“ bei rytietiškų šokių šokėja siūlo ir Alytaus rajone esantis kavinė „Alovės karčiama“. Laisvų vietų iki pirmadienio popietės tebuvo likę vos keliems žmonėms. Šventinio vakaro su maistu kaina vienam žmogui – 70 eurų.

Sutikti naujusius galima ir klube „Amigo“, kur šventinę programą ves vedėjas, o muzika rūpinsis didžėjus. Klube galima rezervuoti ir staliuką su šampano taure ir užkandžiais. Kaina asmeniui – 25 eurai.

Šventinį repertuarą skelbia ir kino teatras „Dainava“. Čia bus rodimas lietuviškai dubliuotas animacinis filmas visai šeimai „Ledo šalis“ ir miuziklas „Cats“ (N-13). Bilietus įsigyti galima svetainėje www.kinasdainava.lt arba „Dainavos“ kino teatro kasoje, kuri šventiniu laikotarpiu dirbs: gruodžio 31 d. 12:00 – 16:00 ir sausio 1 d. 12:00 – 21:30.

Alytaus miesto širdyje – rotušės aikštėje vidurnaktį nušvies naujametinis fejerverkas.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *