„Skausmo užuovėja“ kviečia prisiminti išėjusius ir uždegti atminimo žvakę  

Lapkričio pirmoji – diena, kai prisimename, pagerbiame išėjusius Anapilin atnešdami jiems gėlių, uždegdami atminimo žvakę. Visų Šventųjų dienos išvakarėse Alytaus įmonės „Skausmo užuovėja“ darbuotojai uždegs žvakes ant daugybės kapų. O per Vėlines Alytaus kapinėse sužibs didžiulis ženklas „Memoria“.

„Norime, kad mirusiųjų pagerbimo dienomis būtų prisiminti visi, kurių jau nebėra tarp mūsų ir simboline, ant kapo uždegtos žvakės liepsnele pagerbtas kiekvieno išėjusiojo atminimas“, – sako „Skausmo užuovėjos“ direktorius Motiejus Remeika.

Jo vadovaujamos įmonės darbuotojų uždegtos žvakelės sužibs ant daugybės Daugų ir Užupių kapinėse esančių kapų. Šiose kapinėse bus surengta ir „Skausmo užuovėjos“ organizuojama visų mirusiųjų pagerbimo akcija,  uždegant didžiulę „M“ raidę – pirmąją romėniško kilmės žodžio „Memoria“, reiškiančio atminimą raidę.

„Kviečiame ir visus kapinių lankytojus uždegti po žvakelę, taip pagerbiant visų išėjusiųjų atminimą ir parodyti savo pagarbą amžinybei, į kurią visi būsime pašaukti. Pagarbos ir atminimo žvakę galėsime palikti už Anapilin išėjusius tėvynei ir Alytaus miestui nusipelniusius žmones, šviesaus atminimo rašytojus, kūrėjus, gydytojus, mokytojus, miesto statytojus, mylėjusius šį miestą žmones“, – kviečia M. Remeika.

Vienas svarbiausių akcijos „Memoria“  tikslų – palaikyti mirusiųjų pagerbimo tradiciją, paraginti jaunimą saugoti šį paprotį.

„Mirusiųjų pagerbimo dienos lapkričio pradžioje – tai metas, kai reikia prisiminti ir pasimelsti už visų Amžinybėn iškeliavusiųjų sielas, todėl ir organizuojame akciją – kad neliktų pamirštų“, – sako įmonės „Skausmo užuovėja“ vadovas.

„Skausmo užuovėja“ kviečia kuo daugiau žmonių prisidėti prie kilnios idėjos ir padėti žvakes ne tik prie Anapilin išėjusių artimųjų, o ir užmirštų, neaplankomų kapų.

Mirusiųjų pagerbimo akciją profesionalias laidojimo paslaugas teikianti įmonė „Skausmo užuovėja“ rengia jau trečius metus iš eilės. Pirmą kartą temstant „M“ raide išdėliotos žvakės buvo uždegtos įmonės prieigose Rūtų gatvėje, pernai – Alytaus Daugų gatvės kapinėse. Kadangi akcija sulaukė didelio alytiškių palaikymo, šiemet nuspręsta „Memoria“ ženklą uždegti tiek Daugų gatvėje, tiek Užupiuose esančiose kapinėse.

„Skausmo užuovėja“ turi daugiau nei dvidešimties metų patirtį laidojimo srityje ir teikia per penkiasdešimt įvairių paslaugų. Svarbiausios – kremavimas, profesionalus kūno paruošimas šarvoti, velionio kūno parvežimas iš užsienio, namų ar įvykio vietos,  išskirtinio laidotuvių transporto, jaukių šarvojimo salių nuoma, firminių gėlių kompozicijų kūrimas, laidojimo proceso organizavimas ir daug kitų.

„Skausmo sumažinti neįmanoma, tačiau palengvinti netekties naštą, perimdami visus velionio laidojimo rūpesčius, mes tikrai galime. Tam, kad velionio gedėjimas būtų kuo ramesnis ir pagarbesnis, esame apgalvoję net pačias mažiausias smulkmenas. Aukšta paslaugų kokybė priklauso nuo įmonės vertybių, aiškiai suformuotų tikslų ir atsidavusios komandos“, – teigia įmonės vadovas.

„Skausmo užuovėjoje“ pagalba sunkią akimirką teikiama visą parą, paskambinus telefonu 8 676 33100. Klientų patogumui, visas su laidojimu susijusias paslaugas galima užsakyti vienoje vietoje.

Galite atvykti į Rūtų g. 65, Alytuje arba susisiekti elektroniniu paštu info@skausmouzuoveja.lt

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *