„Girinuko“ pedagogėms – apdovanojimai už kokybišką darbą

„Atrandam, norim, trokštam, siekiam savo laiką ir save pralenkti, einame ne milimetrais – sieksniais, tartum karštą plieną lanksto“. (Justinas Marcinkevičius)

Alytaus lopšelio-darželio ,,Girinukas“ pedagogės aktyviai dirba ištisus metus, o ruduo – pats tinkamiausias laikas raškyti pasiekto darbo vaisius, pasidžiaugti jais su visos Lietuvos pedagogais.

Rugpjūčio 26–28 dienomis įstaigos pedagogės dalyvavo dviejuose netradiciniuose renginiuose. Tai respublikiniuose eTwinning mokymuose bei nacionaliniuose eTwinning apdovanojimuose, kuriuose pedagogai apdovanojami kokybės ženkleliais. Tai labai svarbus įvertinimas.

Alytaus lopšelio-darželio „Girinukas“ bendruomenė didžiuojasi, kad pedagogės apdovanotos net septyniais nacionaliniais eTwinning kokybės ženkleliais. Daiva Turčinavičienė ir Irena Giedrienė buvo įvertintos už projektus „Mes atversim pasakos duris“ ir jų inicijuotą „Aš –  Žemės dalelė“; direktorės pavaduotoja ugdymui Daiva Markovienė ir auklėtojos Loreta Botvičienė, Vaida Sadauskienė įvertintos už projektą „Aš – Žemės dalelė“.

Antrąją dieną pedagogės dalyvavo mokymuose ir patobulino profesines kompetencijas.

Kitas renginys, tai sėkmingas darbas RIUKKPA veikloje. Pedagogės Daiva Rusteikienė ir Saulė Vrubliauskienė sutiko respublikinį ikimokyklinio ugdymo kūno kultūros pedagogų asociacijos (RIUKKPA) 5-ąjį gimtadienį renginyje ,,Motyvuojantis ugdytojas – aktyvus ugdytinis“. Renginys prasidėjo tradiciniu žygiu baidarėmis nuostabioje Rusnės saloje 20 km. baidarių trasa. Antrąją dieną vyko judrios veiklos: linksmi žaidimai, orientavimosi varžybos, tinklinio turnyras, zumba šokiai.

Lopšelio-darželio ,,Girinukas‘‘ informacija

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *