Pokyčiai Alytaus miesto taryboje: prisiekė naujas narys

Vyriausioji rinkimų komisija patenkino Alytaus miesto savivaldybės tarybos nario, su Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos sąrašu (LVŽS) į tarybą patekusio, Sauliaus Bitino prašymą atsisakyti tarybos nario mandato ir pripažino jo įgaliojimų nutrūkimą prieš terminą.

„Norint dirbti sąžiningai ir tvarkingai, reikia skirti labai daug laiko. Nenoriu tik ateiti į tarybos posėdį ir prabalsuoti, dirbti imituojant darbą. Šeima pradėjo braškėti, su žmona mažai matomės“, – savo sprendimą trauktis portalui „Dzūkijos veidas“ yra aiškinęs S. Bitinas, kuris pastaruoju metu gyveno Alytuje, jo žmona – Kaune.

Nuo šiol vietoje jo taryboje darbuosis savivaldos rinkimuose kartu su LVŽS dalyvavęs 54-erių metų Dmitrij Kačiurin – Alytaus apskrities S. Kudirkos ligoninės direktoriaus pavaduotojas, anesteziologas-reanimatologas. Jis buvo pirmasis pretendentas, užpildyti atsilaisvinusią S. Bitino vietą taryboje.

Ketvirtadienį, tarybos posėdžio metu, D. Kačiurin davė priesaiką, jam buvo suteikti tarybos nario įgaliojimai, įteiktas pažymėjimas.

Viršelis – D. Kačiurin. Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos Alytaus miesto skyriaus archyvo nuotr.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *