Planuotas Jazzu koncertas Alytuje neįvyks: scenoje pasirodys kiti atlikėjai

Rugsėjo 7 – ąją alytiškius ir miesto svečius turėjęs džiuginti vienos populiariausių šalies atlikėjų Jazzu pasirodymas, dėl paaiškėjusios balso operacijos datos bus pakeistas kitų atlikėjų pasirodymais. Organizatoriai atskleidžia, kad vietoj Jazzu Alytuje pasirodys šią vasarą festivalius drebinęs dainininkas Vidas Bareikis, viena populiariausių šalies grupių G&G Sindikatas, atlikėja Monika Linkytė bei vienas populiariausių šalyje didžėjų – Jovani.

Bilietai galios tie patys arba norintieji gali grąžinti bilietus.

„Labai apmaudu dėl susiklosčiusios situacijos, tačiau sveikata – brangiausias dalykas. Tikime, kad į Alytų su Jazzu sugrįšime jau greitai, kai tik bus atlikta tai, kas šiuo metu privaloma. Suplanuotame renginyje, kaip ir anksčiau buvo skelbta išgirsime Jovani kūrinius, o vietoj Jazzu savo pasirodymus surengs stiprus atlikėjų sąstatas – Vidas Bareikis, G&G Sindikatas bei Monika Linkytė. O Justei linkime kuo didžiausios sveikatos“, – teigia renginio organizatoriai.

Pati atlikėja taip pat neslepia apmaudo ir atvirauja, kad apie tai, kad jog negalės pasirodyti Alytuje, sužinojo netikėtai.

„Noriu savo klausytojams pasirodyti geriausios formos, – sako Jazzu. – Kadangi tęsiu savo balso reabilitaciją, turiu vykdyti griežtus gydytojų nurodymus, kito kelio nėra. Rugsėjo pirmosiomis dienomis man bus atliekamos procedūros, po kurių lauks trys savaitės visiškos tylos. Žinau, kad mano balsas bus geros formos, ką būtų sunku pažadėti po procedūrų. Ši reabilitacija yra reikalinga, kad ateityje išvengčiau tokių situacijų, su kokiomis susidūriau šiais metais. Tai panašu į profesionalaus sportininko traumą, kuri iki galo neišgydyta paskui vis primena apie save. O juk gyvename ne viena diena. Reikia pasirūpinti savimi ir savo profesiniu keliu, kad galėtume ir toliau keistis pozityvia energija, muzika, kūryba“, – pasakoja dainininkė.

Panašu, kad organizatoriai į situaciją sureagavo labai atsakingai, o parinkti Jazzu pakeisiantys dainininkai iš tiesų verti dėmesio.

Rugsėjo 7 – ąją Alytaus kultūros centro amfiteatre pasirodys pastaruoju metu minias sutraukiantis atlikėjas Vidas Bareikis, kuris šios vasaros festivaliuose įrodė, kad scena dainininkui nėra riba, o sava energija Vidas gali išjudinti net ir labiausiai to nenorintį klausytoją.

Savo pasirodymą Alytuje taip pat surengs neabejotinai viena geriausių hiphopo muzikos grupių, į kurios koncertus šią vasarą bilietai buvo tiesiog išgraibstomi.

Be vieno populiariausių Lietuvos didžėjų Jovani, kuris atliks hitais tapusius kūrinius, alytiškiams savo dainas dovanos ir lyriškoji dainininkė Monika Linkytė.

Organizatoriai atskleidžia, kad prailgės ir renginio laikas, klausytojai į teritoriją bus įleidžiami jau nuo 17 val., o pilnas programas atliksiantys atlikėjai iš viso koncertuos net beveik 5 valanda. Bilietus į rugsėjo 7 – osios koncertą platina bilietai.lt

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *