Išrinkti nauji Alytaus regiono plėtros tarybos vadovai

Naujos sudėties Alytaus regiono plėtros taryba rinkosi į pirmąjį Alytaus miesto savivaldybėje vykusį posėdį. Jame buvo išrinktas naujasis jos pirmininkas ir pavaduotoja. Taryba vienbalsiai pirmininku išrinko Alytaus miesto merą Nerijų Cesiulį. Savo pavaduotoja jis pasiūlė Lazdijų rajono merę Ausmą Miškinienę.

Į pirmininko postą Alytaus miesto mero Nerijaus Cesiulio kandidatūrą pasiūlė Alytaus rajono savivaldybės meras Algirdas Vrubliauskas. „Šis žmogus turi patirties, išminties, yra jaunas, veržlus“, – pristatydamas kandidatą kalbėjo A. Vrubliauskas.

Kitų siūlomų kandidatų į Alytaus regiono plėtros tarybos pirmininkus nebuvo. Tarybos nariai už Alytaus miesto vadovo kandidatūrą balsavo vienbalsiai. Priimdamas naujas pareigas, N. Cesiulis pasveikino atvykusius į Alytaus miestą, kurį pavadino pačiu gražiausiu ir padėkojo už pasitikėjimą.

Naujai išrinktas pirmininkas į savo pavaduotojo pareigas pasiūlė Lazdijų rajono merę A. Miškinienę. Taryba jos kandidatūrai taip pat pritarė vienbalsiai.

Vienas komentaras apie “Išrinkti nauji Alytaus regiono plėtros tarybos vadovai

  1. Seniai tai vyksta, sklypai dalijami ir į kairę ir į dešnę, užstatant jau esamuose gyvenamuose namuose. pastatytuose prieš keletą metų pagal projektus, įvažiavimus į sklypą, garažą.Tai aišku vienas čia ne karys, daroma su aukštesnio rango galvomis… architektu ir t.t.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *