Nepamirštama vasara – pramogas ir bendravimą angliškai siūlančioje stovykloje

Kalbų mokykla American English School (AMES) turi nepamirštamą vasaros pasiūlymą mokiniams! AMES siūlo smagiai praleisti laiką stovykloje pramogaujant ir bendraujant angliškai.

Mokykloje rugpjūčio 12-23 dienomis organizuojama pusės dienos stovykla 14-18 metų vaikams „English Only“. Intensyvios anglų kalbos programos metu vyks anglų kalbos pamokos moksleiviams, leisiančios prisiminti anglų kalbą ir taip pasiruošti naujiems mokslo metams.

„Įdomūs ir naudingi AMES vasaros intensyvūs kursai ne tik padės vaikui pagilinti anglų kalbos žinias, bet ir grąžins norą mokytis“, – tikino AMES Alytaus filialo vadovė Viktorija Kakauskienė.

Stovyklos metu mokiniai turės progą pasikartoti gramatikos taisykles, skaityti ir aptarti įvairaus sudėtingumo tekstus, mokytis skirti įvairius dialektus, rašyti laiškus ir rašinius, diskutuoti, mokytis reikšti ir argumentuoti savo nuomonę anglų kalba.

„Vasaros atostogos gali būti ne tik kupinos įspūdžių, poilsio, bet ir turiningos. Stovykloje pramogos bus derinamos su anglų kalbos žinių praplėtimu ir naujų įgijimu. Vaikai diskutuos apie multikultūrą, technologijas, išsilavinimą ar aplinkosaugą, dalyvaus debatuose, rengs pristatymus ir visa tai bus įprasminta diplome“, – sakė V. Kakauskienė.

Stovyklos kurso trukmė – net 40 akademinių valandų per 2 savaites, o tai sudaro beveik pusę mokslo metų programos už pusę kainos, kuri apima 92 akademinių valandų kursą per 9 mėn. Užsiėmimai vyks darbo dienomis kasdien po 4 arba 5 akademines valandas (1 akademinė val. – 45 min.).

Daugiau informacijos apie stovyklą ir registraciją:

https://www.ames.lt/uzpildyk-spragas-3

alytus@ames.lt

Tel. +370 624 02989

 

Viršelis – V. Kakauskienė. AMES archyvo nuotr.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *