Laukia sportinis savaitgalis Alytuje (Video)

Jau šį savaitgalį, gegužės 17-19 dienomis, Alytus priims gausų būrį tituluotų lengvosios atletikos sportininkų: vyks trejos tarptautinės varžybos, pirmą kartą miesto sporto istorijoje bus varžomasi dėl Europos sportinio ėjimo taurės.

Plačiau apie sportinį savaitgalį Dzūkijos sostinėje pasakoja 45-ojo tarptautinio sportinio ėjimo festivalio „ALYTUS 2019“ organizatorius ir Tarptautinės sportinio ėjimo taurės varžybų direktorius Kastytis Pavilonis.

Lengvoji atletika nuo šio penktadienio karaliaus ir Alytaus stadione (Birutės g. 5). Gegužės 17-18 dienomis čia vyks XXXV-ųjų SELL studentų žaidynių lengvosios atletikos rungčių varžybos.

Tai didžiausias ir seniausias Baltijos šalių studentų sporto renginys, šiemet jame dalyvaus studentai iš septynių šalių ir penkiasdešimties universitetų. Studentai Alytaus stadione penktadienį nuo 12 valandos ir šeštadienį nuo 13 valandos varžysis bėgimo, barjerinio bėgimo, šuolio į aukštį ir į tolį, rutulio stūmimo, disko metimo, ieties metimo, estafetės ir trišuolio rungtyse.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *