Brusketa su kreminiu omletu ir mocarela

Reikės:

  • kelių čiabatos riekelių,
  • alyvuogių aliejaus kepimui,
  • 3 kiaušinių,
  • 50 g sviesto,
  • mocarelos,
  • kelių vyšninių pomidoriukų,
  • šviežio baziliko,
  • šviežiai maltų pipirų,
  • 0,5 arbat. š. kario,
  • šviežių krapų.

Čiabatą lengvai paskrudinkite alyvuogių aliejuje ir palikite atvėsti.

Kiaušinius išplakite ir kepkite išlydytame svieste nuolat maišydami, kol kiaušinienė taps kreminė. Į ją suberkite smulkintą baziliką, pipirus ir karį, supjaustytus pomidorus, įtrupinkite mocarelą, lengvai permaišykite.

Masę tepkite ant atvėsusių čiabatos riekelių, apibarstykite smulkintais krapais. Pašaukite jas į orkaitę maždaug 5 minutėms, kad sūris išsilydytų.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *