Verbų sekmadienį Alytuje šurmuliuos „Didžioji pavasarinė mugė“

Pavasaris jau budina gamtą ir kviečia į tradicinį renginį. Likus savaitei iki Velykų alytiškius ir miesto svečius smagiam ir nuotaikingam pavasariniam apsipirkimui pakvies „Didžioji pavasarinė mugė“, vyksianti balandžio 14 d. (sekmadienį), 10-16 valandomis, S. Dariaus ir S. Girėno gatvėje.

Nepraleisti išskirtinės galimybės įsigyti sodo ir daržo priemonių, maisto ir mados gaminių tiesiai iš gamintojų ir augintojų rankų, kvies gausus būrys gamintojų – mugėje dalyvaus net virš 100 savo sričių profesionalų iš visų Lietuvos kampelių.

Reikiamų gaminių ir produktų mugėje atras kiekvienas

Nuo 10 iki 16 val. Alytaus S. Dariaus ir S. Girėno gatvę užplūs kaip visuomet gausus tautodailininkų ir liaudies meistrų sambūris. Mugėje galėsite įsigyti gardžių lietuviškų maisto produktų. Jūsų lauks ūkininkų turgelis, šviežias tradicinis maistas, gardūs rankų darbo pyragai ir kiti gardėsiai. Bus gausu liaudies meistrų pagamintų darbų, autorinių gaminių, unikalių daiktų namams ir buičiai. Taip pat rasite platų asortimentą natūralių prekių – gaminių iš medienos, vilnos ir kitų natūralių medžiagų.

Padės pasiruošti daržo ir ūkio sezonui

„Didžiosios pavasarinės Alytaus mugės“ dalyvių gausa garantuoja iš tiesų platų siūlomų prekių asortimentą. Tačiau išskirtinio dėmesio pavasario mugėje sulauks tie, kurie ruošiasi pamažu įsibėgėjančiam daržo ir ūkio darbų sezonui. Sodininkai, daržininkai ir Lietuvos medelynų atstovai Jums siūlys plačią sodinukų, sėklų ir pavasarinių augalų įvairovę, o kartu suteiks Jums aktualias konsultacijas sodininkystės ir daržininkystės klausimais.

Mugės organizatoriai atkreipia dėmesį, kad reikiamų gaminių ir produktų už priimtiną kainą mugėje atras kiekvienas – tiek draugiškų kainų, tiek brangesnių ir prabangesnių prekių ieškotojai. O pavasarinės mugės dalyviai, savo ruožtu, alytiškiams ir miesto svečiams žada nuolaidas, staigmenas ir netikėtus siurprizus.

Pirmiesiems senjorams – nemokama košė

Nuo 10 val. startuosianti mugė tradiciškai bus kupina įvairių veiklų ir staigmenų. Ne tik atrakcijos ir pramogos vaikams, bet ir senjorams lauks balandžio 14 S.Dariaus ir S.Girėno gatvėje. Mat pirmasis 100 senjorų bus nemokamai vaišinama karine koše.

Puoselėkime tradicijas balandžio 14 dieną 10-16 valandomis S. Dariaus ir S. Girėno gatvėje „Didžiojoje pavasarinėje  mugėje“ ir kartu smagiai bei nuotaikingai pasitikime pavasarį.

Organizatorių informacija

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *