Kovo 11-ąją Alytaus sveikuoliai paminėjo maudynėmis Dailidės ežerėlyje

„Sveikas AŠ – sveika LIETUVA!“ Su tokiu šūkiu ir jį lydinčiais veiksmais Alytaus sveikuolių klubas „Ryžtas“ paminėjo šią šventinę dieną.

Sveikatinanti mankšta su „Nirvana Fitnes“ instruktore, reabilitologe Gerda Vencevičiūte, juoko kokteilis, bėgimas aplink Dailidės ežerėlį, maudynės jame, karšta arbata, daug šypsenų ir gerų emocijų – visa tai buvo skirta tam, kad įkvepiantys pavyzdžiai tokią, visiems lietuviams svarbią dieną, būtų visiems matomi ir paskatintų rinktis sveiką ir laimingą gyvenimą.

 

„Patirtis rodo, kad sveikos gyvensenos pavyzdžių viešinimas uždega žmones pokyčiams, kelia entuziazmą, keičia požiūrį į atsakomybę už savo sveikatą. Dzūkijos sostinėje daug žmonių gyvena sveikai, jie remiasi įvairiomis teorinėmis ir praktinėmis metodikomis. Tačiau ne pasirinktoje metodikoje esmė, svarbiausia – rezultatas, kurį žmogus pasiekia gyvendamas sveikai.

Alytaus sveikuolių klubo „Ryžtas“ veiklos padrąsina sveikesnio gyvenimo ieškančius žmones įkvepiančiais  pavyzdžiais, sėkmės istorijomis, leidžiančiomis pajusti, kad mūsų randasi vis daugiau, kad šiam ratui priklausantys žmonės susigrąžina džiaugsmą kurti ir gyventi, tampa daug laimingesni, energingesni ir sveikesni, atranda prasmingą veiklą ir savo pašaukimą“, – sako klubo vadovė Jūratė Marčiulaitienė.

Alytaus sveikuolių klubas „Ryžtas“ kiekvieną dieną kviečia prisijungti prie ankstyvo ryto mankštų: darbo dienomis nuo 6.30 val., savaitgaliais – 11.00 val. prie mažojo Dailidės ežerėlio.

Alytaus sveikuolių klubo „Ryžtas“ informacija

Dariaus Minsevičiaus nuotraukos

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *