Pagerbti Alytaus rajoną garsinantys jaunieji sunkiaatlečiai

Alytaus rajono meno ir sporto mokyklos jaunieji sunkiaatlečiai nustebino Lietuvos jaunučių ir sporto vilčių žaidynių dalyvius – sunkiosios atletikos varžybose užėmė trečiąją vietą. Antradienį Alytaus rajono savivaldybės vadovai pasveikino ir apdovanojo prizinę vietą užėmusius sportininkus ir jų trenerį Joną Nevecką.

Anot Alytaus rajono mero Algirdo Vrubliausko, pagirtina, jog J. Nevecka ne tik vaikus treniruoja, bet dar ir ūkininkauja, nors abi veiklos nėra labai lengvos. „Linkiu treneriui, kad sektųsi ir ūkyje, ir su vaikais, ir ūpo užtektų viskam“, – kalbėjo meras.

Jis padėkojo visiems, prisidedantiems prie vaikų sportinio ugdymo, o vaikus kvietė dar daugiau sportuoti ir šia veikla užkrėsti savo bendraamžius. „Džiaugiuosi tiek jaunystės, tiek jėgos čia matydamas ir bandau įsivaizduoti, kaip jūs atrodysite po penkerių, septynerių metų – ar nereikės durų platinti, kad praeitumėte su plačiais pečiais“, – juokavo savivaldybės vadovas.

Už aukščiausius sportinius pasiekimus ir Alytaus rajono garsinimą padėkos įteiktos Edgarui Zinkevičiui, Lietuvos sunkiosios atletikos jaunučių iki 15 m. čempionate iškovojusiam pirmąją vietą ir pagerinusiam jaunučių iki 15 m. rekordą rovimo veiksme, bei Deividui Zmejauskui, Lietuvos sunkiosios atletikos jaunių iki 17 m. čempionate iškovojusiam antrąją vietą.

Sveikinimai už aukštus sportinius pasiekimus ir Alytaus rajono garsinimą įteikti Andriui Packevičiui, Lietuvos sunkiosios atletikos jaunučių iki 15 m. čempionate iškovojusiam antrąją vietą, Laurynui Rutkauskui ir Gustui Guntoriui, žaidynėse iškovojusiems trečiąsias vietas.

Sveikinimai už sportinius pasiekimus Lietuvos sunkiosios atletikos jaunučių ir sporto vilčių žaidynėse ir Alytaus rajono garsinimą įteikti Mantui Viselgai, Armandui Kaleinikui, Natui Radzevičiui, Domantui Skroblui, Feliksui Žukauskui ir Lukui Narauskui.

Sunkiosios atletikos treneris J. Nevecka pasidžiaugė darbu Alytaus rajono meno ir sporto mokykloje. Nors vaikus treniravo ir iki tol, tačiau dirbant mokykloje atsivėrė didesnės galimybės dalyvauti varžybose ir parodyti sunkiu darbu pasiektus vaikų rezultatus. „Dėkoju, kad mus priėmėte ir pagerbėte. Motyvavimas yra daug svarbiau nei materialūs dalykai“, – kalbėjo 26-erių metų treneris.

Parengta pagal Alytaus rajono savivaldybės informaciją

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *