Purūs bananiniai blynai su muskatu

Reikės:

  • 1 kiaušinio,
  • 1 stikl. pasukų,
  • 1 stikl. miltų,
  • 1 arbat. š. kepimo miltelių,
  • 1 sunokusio banano,
  • 2 valg. š. rudojo cukraus,
  • 0,5 arbat. š. malto muskato riešuto,
  • ziupsnelio druskos,
  • aliejaus kepimui.

Kiaušinį išplakite, įmaišykite pasukas, miltus ir kepimo miltelius. Eilė cukrui, druskai, maltam muskatui ir sutrintam bananui. Tešlą gerai išmaišykite, ji turi būti gana tiršta. Iškeptus blynus patiekite su mėgstama uogiene ar vaisiais.

Pasukas pakeitę pienu, o ingredientų sąrašą papildę 0,5 stiklinės cukraus, pasigaminsite ne mažiau gardesnius lietinius blynus.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *