Vaniliniai lietiniai su apelsininiu varškės kremu

Blynų tešlai reikės:

  • 1 kiaušinio,
  • 200 ml pieno,
  • 1 stikl. miltų,
  • 1 arbat. š. vanilinio cukraus,
  • 2 arbat. š. cukraus pudros,
  • 2 valg. š. alyvuogių aliejaus.

Įdarui reikės:

  • 180 gr. neriebios varškės,
  • 2 valg. š. rudojo cukraus,
  • 1 arbat. š. agavų sirupo,
  • 1 apelsino.

Iš visų tešlai skirtų produktų paruoškite skystesnę, lietiniams blynams tinkamą tešlą. Kad ji būtų vientisa, naudokitės elektriniu plaktuvu. Išsikepę blynus, imkitės įdaro: varškę išsukite su cukrumi ir agavų sirupu, įtarkuokite apelsino žievelės ir iš pusės jo išspauskite sultis, viską dar kartą gerai permaišykite.

Apelsininiu varškės kremu įdarykite blynus ir kelias minutes pakepinkite keptuvėje iš abiejų pusių. Juos sudėkite į kepimo formą ir 10-15 minučių pašaukite į iki 160 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę.

Patiekite dar karštus su vaisiais.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *