Buvęs Alytaus miesto vicemeras pradėjo darbą ministerijoje ir gavo pirmąsias užduotis

Nuo gruodžio 3-osios Vidaus reikalų viceministru paskirtas alytiškis Tautvydas Tamulevičius. Iki šiol ėjęs Alytaus miesto vicemero pareigas, T. Tamulevičius Vidaus reikalų ministerijoje kuruos regioninės politikos įgyvendinimą.

„Su T. Tamulevičiumi esame ne kartą susidūrę įvairiuose forumuose, diskutavę apie regioninę politiką. Tai vienas aktyviausių savivaldos politikų. Tikiuosi, kad jaunatviškas ryžtas ir politinė patirtis regione padės naujajam viceministrui sėkmingai rūpintis pavesta sritimi. Iššūkių regioninėje politikoje tikrai netrūksta“, – sako vidaus reikalų ministras Eimutis Misiūnas.

Anot jo, pirmieji naujam viceministrui iškelti uždaviniai bus prižiūrėti ir koreguoti regioninės plėtros departamento pertvarką, bei Baltosios knygos veiksmų plano rengimo užbaigimą.

„Lietuvai reikia siekti subalansuotos, pasitikėjimu pagrįstos regioninės politikos. Džiaugiuosi galimybe prie to prisidėti. Kaip žmogus iš regioninės savivaldybės, tikiu, kad mano patirtis bus naudinga stiprinant savivaldą“, – sakė T. Tamulevičius.

Nuo 2015-ųjų jis ėjo Alytaus mero pavaduotojo pareigas, buvo atsakingas už biudžetą ir finansus, plėtros strategiją ir planavimą, investicinius projektus ir kitas sritis. Paskirtasis viceministras prieš tai yra dirbęs „Investuok Lietuvoje“ projektų vadovu.

T. Tamulevičius yra įgijęs du bakalauro laipsnius – Vilniaus ir Jungtinės Karalystės Bedforšyro universitetuose.

Vidaus reikalų ministerijos archyvo nuotr.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *