Alytiškiai kviečiami puošti miestą ir dalyvauti konkurse

Alytuje šventinėmis dekoracijomis jau puošiamos parduotuvių virtinos, o šventiniais akcentais – miesto gatvės. Gruodžio 1-ąją šventiniai žiburiai sužibs ant Alytaus miesto eglutės, tad pamažu Dzūkijos sostinėje įsivyrauja šventinė atmosfera.

O kad visi ją pajustų dar labiau, įstaigos, įmonės ir organizacijos, daugiabučių ir individualių namų gyventojai kviečiami papuošti aplinką ir dalyvauti Kalėdinio papuošimo konkurse. Reikia iki gruodžio 14 d. nufotografuoti gražiausią šventiškai papuoštą aplinką, o nuotraukas pažymėti #KalėdiškasAlytus socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Instagram“ arba atsiųsti el. paštu vurs@alytus.lt.

Konkurso komisija, įvertinusi idėjos originalumą, išradingumą ir meniškumą, išrinks po vieną nugalėtoją trijose kategorijose: įmonių, įstaigų ir organizacijų, daugiabučių namų savininkų bendrijų bei individualių gyvenamųjų namų. Už gražiausiai papuoštą aplinką bus galima balsuoti ir socialiniame tinkle „Facebook“.

Praėjusių metų Kalėdinio papuošimo konkurso pagrindinį prizą laimėjo Miklusėnų gatvės 33 namo bendrija. Jai Alytaus miesto savivaldybė padovanojo sūpynes, tačiau daugiabučio gyventojai nusprendė jų nestatyti namo kieme, o padovanoti lopšelio-darželio „Vyturėlis“ vaikams. Sūpynes darželio teritorijoje planuojama pastatyti dar šiemet.

Koks prizas bus įteiktas šių metų kalėdinio papuošimo konkurso nugalėtojui, kol kas laikoma paslaptyje.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *