Alytaus miesto vicemerui pasiūlytas aukštas postas ministerijoje

Pasitvirtino praeitą savaitę Alytuje pasklidusios kalbos, kad vienam iš miesto mero Vytauto Grigaravičiaus pavaduotojų – Tautvydui Tamulevičiui – siūlomas aukštas postas Vidaus reikalų ministerijoje. Išties, „Alytaus piliečių“ frakcijos miesto taryboje seniūnas sulaukė pasiūlymo užimti Vidaus reikalų viceministro postą.

Pasak Vidaus reikalų ministro Kęstučio Misiūno patarėjo Karolio Vaitkevičiaus, T. Tamulevičiui buvo pasiūlyta dirbti už regioninę politiką atsakingu viceministru, šiuo metu vyksta kandidato patikrinimas tarnybose.

Esą Vidaus reikalų ministras su T. Tamulevičiumi ne kartą yra susitikę įvairiuose renginiuose, dalyvavo diskusijose apie regioninę politiką ir, ministro nuomone, Alytaus miesto vicemeras yra inovatyvus, veržlus, gerai supranta regioninę politiką ir regionų problemas, todėl galėtų užimti viceministro postą.

Dar laukia eilė procedūrų, tačiau tikimasi, kad T. Tamulevičius naujas pareigas pradės eiti jau nuo gruodžio pradžios.

Vicemeras yra pateikęs prašymą savo noru išeiti iš dabartinių pareigų, tačiau tam pritarti dar turės Alytaus miesto savivaldybės taryba, kuri, planuojama, į posėdį rinksis kitą ketvirtadienį.

Parengtame sprendimo projekte numatyta T. Tamulevičių iš pareigų atleisti nuo lapkričio 30 dienos, jam išmokant priklausantį darbo užmokestį ir kompensaciją už 7,06 kalendorines dienas nepanaudotų kasmetinių atostogų.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *