Alytaus sveikuoliai prie Dailidės renkasi ir orams atvėsus

Nesvarbu – pirmadienis ar sekmadienis, dangus giedras ar apniukęs, kiekvienos dienos ankstų rytą Alytaus sveikuoliai skuba prie mažosios Dailidės ežerėlio. Čia nuo 7 valandos vyksta mankšta ir maudynės. Kaip patys sako: „taip jie pradeda savo rytą su gera nuotaika pozityviai nusiteikusių žmonių kompanijoje“.

„Dažnai mes įklimpstame į gyvenimo rutiną ir užmirštame pristabdyti, nustojame mėgautis gyvenimo grožiu. Būtent ankstyvas rytas – geriausia dienos dalis, stiprus dienos įkvėpimas, skleidžiantis galimybių aromatą. Žmonės ieško sprendimų vis kažkur aplinkui, tačiau pamiršta pažvelgti į savo vidų, sutelkti dėmesį į save ir pajausti visa kuriantį tyrą, pilną džiaugsmo ir laimės, ramybės, ir harmonijos jausmą, – sako Alytaus sveikuolių klubo „Ryžtas“ vadovė Jūratė Marčiulaitienė. –

Mėgaukimės šviežio oro gurkšniu, džiaukimės šia akimirka, jog kvėpuojame, gyvename ir tiek daug turime – stovime ant tvirtos žemės, galime apkabinti medį, pajusti jo jėgą, stiprybę, bei vidinę ramybę. Galime prisiliesti prie vandens, pajusti jo stichijos gyvastį, suvokti, jog viskas aplink mus yra gyva, viskas yra viena“.

Alytaus sveikuoliai bendraminčių laukia kiekvieną rytą nuo 7 valandos prie mažosios Dailidės ežerėlio.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *