Alytaus miesto savivaldybė ramina: sporto aikštelės prie Mažosios Dailidės išliks

Žiniasklaidoje pasirodžius informacijai, esą Alytuje, šalia Mažosios Dailidės ežerėlio, esantiems disko metimo sektoriui ir tinklinio aikštelei iškilo grėsmė, mat jų vietoje gali būti įkurdintas japoniškas sodas, Alytaus miesto savivaldybės administracija suskubo ją paneigti.

Ketvirtadienį Viešųjų ir užsienio ryšių skyriaus išplatintame pranešime teigiama, jog planų naikinti šių sporto objektų nėra, o paskleista informacija vadinama gandais.

„Prie Mažosios Dailidės bus kuriamas japoniškas sodas, tačiau šioje vis daugiau pramogų alytiškiams teikiančioje erdvėje išsiteks visi. Kad disko metimo sektorius ir tinklinio aikštelė bus išsaugota esamoje teritorijoje, nuspręsta jau senokai ir su sportininkais derinama konkreti vieta. Baigus žemėtvarkos procesus, čia bus galima įrengti ilgai lauktas tribūnas, sutvarkyti privažiavimo kelią“, – informuoja savivaldybė.

Trečiadienį pasikalbėti apie tai prie Mažosios Dailidės savivaldybės administracijos Miesto ūkio skyriaus specialistai buvo pasikvietę tinklinio ir disko metimo sporto atstovus.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *