Alytiškiams – galimybė praktiškai išbandyti ir įvertinti socialinio taksi paslaugas

Socialinio taksi komanda džiaugiasi pranešdama, kad atvyksta į Alytų! Spalio 3 diena visus kviečiame Alytaus Rotušės aikštėje iš arti susipažinti su Socialiniu taksi. Renginio metu sužinosite kokios ir kaip teikiamos paslaugas, galėsite Socialinio taksi teikiamas paslaugas išbandyti praktiškai.

Taip pat turėsite galimybe sudalyvauti anketoje, kuri padės išsiaiškinti Socialinio taksi poreikį Alytaus mieste.

Socialinis taksi – tai pavėžėjimo ir palydėjimo paslauga žmonėms su negalia. Socialinio taksi paslaugos yra orientuotos į individualius žmogaus poreikius, su Socialiniu taksi galima keliauti į darbą, įvairias organizacijas, ligoninę, universitetą, kiną, teatrą, parduotuvę, parką, susitikimą…

Socialinis taksi nėra vien tik negalią turinčių žmonių pavėžėjimas, tačiau tai ir pagalba išeinant iš namų į automobilį, daiktų nunešimas, įsodinimas ir palyda. Viskas, kas užtikrina žmogaus turinčio negalią savarankiškumą ir nepriklausomybę nuo kitų žmonių, giminaičių.

Jei gyvenate nepritaikytame pastate, Socialinio taksi darbuotojai Jums padės nusileisti ir saugiai patekti į automobilį. Socialinis taksi dirba visą parą ir teikia paslaugas automobiliu techniškai pritaikytu žmonėms su negalia. Paslaugas labai lengva užsisakyti www.socialinistaksi.lt arba paskambinus Socialinio taksi operatorei, kuri padeda padaryti Jums norimą užsakymą.

Socialinis taksi žmonėms su negalia padės atvykti į renginį visiškai nemokamai (nukėlimas/pakėlimas laiptais, daiktų nunešimas, palyda, įsodinimas į automobilį)!  Kviečiame registruotis telefonu: +37068744001.

Bus ar nebus Alytuje socialinis taksi, paaiškės atsakius Alytaus miesto savivaldybės rengiamą apklausą! Užpildytas anketas iki spalio 10 d. reikėtų siųsti el. paštu roberta.kisieliene@alytus.lt Anketą galite rasti čia.

Kristina Dūdonytė

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *