Saldūs apelsininiai lietiniai

Reikės:

  • 2 kiaušinių,
  • 2 valg. š. rudojo cukraus,
  • 300 ml pieno,
  • 100 g miltų,
  • 1 apelsino,
  • žiupsnelio druskos,
  • 1 arbat. š. alyvuogių aliejaus,
  • braškių ar kitų mėgstamų uogų.

Kiaušinius išplakite su cukrumi, supilkite pieną, šviežiai išspaustas pusės apelsino sultis, įsijokite miltus, suberkite druską ir viską gerai išmaišykite.

Į paruoštą tešlą suberkite sutarkuotą pusės apelsino žievelę, įpilkite alyvuogių aliejaus.

Blynus kepkite sausoje keptuvėje. Patiekite šiltus su braškėmis, kitomis mėgstamomis uogomis ar uogiene.

Parašykite komentarą