Skrudinta čiabata su varške ir vaisiais

Reikės:

  • 150 g varškės,
  • 2 valg. š. cukraus,
  • 1 citrinos sulčių,
  • pusės citrinos žievelių,
  • saujos šilauogių,
  • kokoso drožlių,
  • klevų sirupo,
  • kelių čiabatos riekelių,
  • 50 g lydyto sviesto.

Čiabatos riekeles apšlakstykite lydytu sviestu ir paskrudinkite orkaitėje apie 2 minutes. Tuo metu suplakite varškę ir cukrų, supilkite citrinos sultis, suberkite smulkintą žievelę ir permaišykite.

Paruoštą masę užtepkite ant paskrudintos čiabatos ir pakepkite orkaitėje dar apie 4 minutes, kol varškė gražiai apskrus.

Arbūzą supjaustykite nedideliais gabalėliais, sumaišykite su šilauogėmis, apšlakstykite klevų sirupu (pagal skonį), apibarstykite kokoso drožlėmis. Lėkštėje šalia vaisių sudėkite dar šiltą čiabatą.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *