Lazdijų sporto centras atšventė 50-ąjį jubiliejų

Lazdijų sporto centrui šių metų rugsėjo pirmoji diena – ypatinga. Naujasis mokslo metų sezonas pasitinkamas su garbingu 50-ies metų jubiliejumi. Šios gražios įstaigos sukaktimi sporto centro kolektyvas norėjo pasidalinti su visa Lazdijų rajono  sporto bendruomene ir į šventinį renginį Lazdijų kultūros centre visus sukvietė pirmą rudens, tačiau vis dar vasarišką vakarą.

Iškilmingoje šventėje dalyvavo ir sveikinimo žodžius tarė Lazdijų rajono savivaldybės meras Artūras Margelis. Jis džiaugėsi sporto centro veikla ir pasiekiamais rezultatais. Sporto entuziastus nudžiugino po žingsnelį pirmyn žengiančiu sporto centro pastato modernizavimo projektu. Visai įstaigos bendruomenei jis įteikė padėką bei du stendus su Lietuvos himnu bei krašto istorija, o dėkodamas sporto centro mokytojams, treneriams už atsidavimą bei meilę sportui ir pedagoginei veiklai, meras džiugiai pranešė, kad darbuotojams paskirtos piniginės premijos.

Su gražia sukaktimi Lazdijų sporto centrą sveikino visas būrys rajono įstaigų atstovų. Direktorius Darius Liaukevičius  nuoširdžiai padėkojo visai darbuotojų komandai ir įteikė asmenines padėkas. Renginį vedė bei nemokamą koncertą visiems susirinkusiems dovanojo renginių vedėjas ir dainininkas Martynas Kavaliauskas.

Jau 50 metų Lazdijų sporto centras plėtoja ir kuria sportines programas vaikams ir suaugusiems. Šis centras išugdė nemažą būrį talentingų sportininkų, kurie dalyvauja ne tik Lietuvos bet ir tarptautiniuose čempionatuose. Lazdijų sporto centras sprendžia opias jaunimo užimtumo problemas, nes dabar šioje įstaigoje veikia aštuonios sporto programos ir sporto centre aukštų pasiekimų tikslo link eina apie 500 Lazdijų rajono gyventojų.

Lazdijų rajono savivaldybės informacija

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *