Pusryčiai per 10 minučių

Reikės:

  • 4 kiaušinių,
  • kelių pievagrybių,
  • 50 g vytinto kumpio arba sūdytos lašišos,
  • 20 g kietojo sūrio,
  • poro,
  • šviežių baziliko lapelių,
  • laiškinių česnakų,
  • žiupsnelio druskos,
  • šviežiai maltų pipirų,
  • alyvuogių aliejaus.

Pievagrybius, vytintą kumpį bei porą supjaustyti ir suberti į kepimo indelius, įmušti kiaušinius ir apibarstyti prieskoniais, tarkuotu kietuoju sūriu.

Juos kepti iki 160 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 6 minutes.

Patiekti su laiškiniais česnakais ir šviežiu baziliku, apšlakstyti alyvuogių aliejumi. Labai gardu su šviežia čiabata.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *