Iš pareigų traukiasi Alytaus pataisos namų direktorius

K. Jasmontas. Kalėjimų departamento nuotr.

Iš pareigų traukiasi ilgametis Alytaus pataisos namų direktorius Kęstutis Jasmontas. Jis jau įteikė savo prašymą atleisti iš pareigų teisingumo ministrui Elvinui Jankevičiui.

„Atėjo laikas pokyčiams, nesilaikau įsikibęs darbo vietos. Noriu ieškoti kitos krypties, be to, jau ir kadencija mano į pabaigą. Sprendimą priėmiau viską apsvarstęs. Atidirbau savo, tegul dabar dirba kiti“, – portalui dzukijosveidas.lt sakė K. Jasmontas, paklaustas apie savo apsprendimo trauktis priežastis.

Jis paneigė, kad sprendimui įtakos turėjo pastaruoju metu vienas paskui kitą sekantys su įstaiga susiję skandalai. Pareigūnas juokavo, kad jam pakeitus darbą geriau ir ramiau jausis žmona.

Pasiteiravus, ką ketina veikti toliau, K. Jasmontas tikino pirmiausia norįs pailsėti, nes atostogų neturėjo maždaug du metus.

Teisingumo ministro Alytaus pataisos namų direktorius prašo atleisti iš darbo jį nuo liepos 27 dienos, savo prašyme pateikė ir pageidavimą gauti šešių mėnesinių darbo užmokesčio dydžių kompensaciją. „Šie dalykai daugiau derybiniai, todėl kažko daugiau pasakyti dabar negaliu. Klabėsime, ieškosime sprendimų“, – sakė K. Jasmontas.

Jis Alytaus pataisos namų direktoriumi dirba nuo 2002 metų, apskritai bausmių vykdymo sistemoje – nuo 1995-ųjų.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *