Omletas su brusketa

Omletui reikės:

  • 4 kiaušinių,
  • 4 valg. š. pieno,
  • šviežių krapų,
  • šviežio baziliko,
  • druskos,
  • pipirų.

Brusketoms paruošti reikės:

  • poros riekelių čiabatos,
  • 50 g sviesto,
  • šlakelio tyro alyvuogių aliejaus,
  • 40 g vytinto kumpio,
  • kelių geltonųjų ir raudonųjų vyšninių pomidoriukų,
  • šviežio baziliko,
  • valgomų gėlių.

Čiabatos riekeles iš abiejų pusių paskrudinkite keptuvėje ištirpintame svieste. Jas sudėkite į lėkštę, apšlakstykite alyvuogių aliejumi, pagardinkite druska bei pipirais, ant jų uždėkite vytintą kumpį, pomidorus, baziliką ir gėles.

Iškepkite omletą. Kiaušinius išplakite kartu su pienu, pagardinkite prieskoniais, sudėkite susmulkintus krapus bei baziliką. Kepkite keptuvėje, o kai gražiai apskrus, susukite. Pateikite su paruoštomis brusketomis.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *