„Lietuvos mažųjų žaidynėse“ netrūko puikios nuotaikos ir gerų emocijų

Šeštadienį Alytaus rekreacijos ir sporto centre nuo pat ryto netilo vaikų klegesys. Trečiasis finalinis „Lietuvos mažųjų žaidynių“ etapas sukvietė komandas iš įvairių Lietuvos miestų: Alytaus, Druskininkų, Marijampolės, Vilkaviškio, Varėnos, Kauno, Vilniaus ir Lazdijų. Mūsų miestui atstovavo lopšelių-darželių „Girinukas“ ir „Du gaideliai“ komandos.

Atidarymo metu mažuosius sportininkus pasveikino RIUKKPA prezidentė Audronė Vizbarienė, olimpietė alytiškė Brigita Virbalytė-Dimšienė ir Alytaus miesto savivaldybės Švietimo skyriaus vyriausiasis specialistas Romualdas Zdanavičius.

„Lietuvos mažųjų žaidynės“ – gerų emocijų užtaisas ne tik visos Lietuvos darželinukams, bet ir jų tėveliams, pedagogams. Tiek dalyvių, tiek žiūrovų emocijos liejosi per kraštus, o kartu su mažaisiais sportininkais džiaugsmu dalijosi Lietuvos tautinio olimpinio komiteto prezidentė Daina Gudzinevižiūtė, kuri žaidynių nugalėtojams įteikė taures, medalius, pradžiugino įvairiomis dovanėlėmis.

Alytaus „Girinuko“ bendruomenė dėkoja Lietuvos tautiniam olimpiniam komitetui ir Respublikinei ikimokyklinio ugdymo kūno kultūros pedagogų asociacijai už nepakartojamą renginį, nepamirštamas akimirkas, džiaugsmą vaikučių akyse, tėvelių ir pedagogų širdyse.

Alytaus lopšelio-darželio „Girinukas“ informacija

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *