Garso ir kvapo sintezė kūno ir sielos harmonijai

Apvalyti sielos šventovę, pakvėpuoti meilės ir ramybės energija trečiadienio vakarą Darnos studijoje „Sakura“ susirinko grupelė alytiškių, neabejingų savęs pažinimo praktikoms.

„Labai svarbu kiekvieną mielą dieną lengvai ir greitai išvalyti save nuo blogo ir apdovanoti už gera, – tikino Darnos studijos Alytuje įkūrėja, holistinės aromaterapijos edukatorė, sveikuolių klubo „Ryžtas“ vadovė Jūratė Marčiulaitienė, – pavasaris pats tinkamiausias metas į savo širdis įsileisti kuo daugiau meilės, šilumos ir gerumo, leisti sau bent akimirkai sustoti ir įsiklausyti, ką mums kužda širdis“.

Pasinerti į savo sielos gelmes, pajausti šiurpuliukus, bėgančius per kūną, išgirsti tylą, kuri atneša giliausius pajutimus ir veda į naujus atradimus tądien kristalų muzikos garsais padėjo gongų ir kristalų muzikos meistrė Rasa Brūzgienė.

Tokių terapinių meditacijų tikslas yra kelti žmogaus vibracijas, padėti sveikti, atgauti jėgas, apsivalyti nuo praeities apnašų bei senų programų. Susiliedamas su garsais, žmogus tampa vientisas su savo dvasia ir siela, pojūčiai ir mintys tampa harmoningi. Sakraliniai garsai masažuoja žmogaus kūną ląstelių lygmenyje. Ląsteliniame lygmenyje žmogaus kūnas dainuoja. Sakralinių garsų ir augalų eterių vibracijos padeda kūno ląstelėms susiderinti ir sukurti darnią harmoniją žmogaus viduje. Todėl po terapijos žmonės jaučiasi atsigavę ir pakylėti, pasišalina įvairūs skausmai, nurimsta mintys, sugrįžta ramybė, džiaugsmas ir sielos darna.

Alytaus sveikuolių klubo „Ryžtas“ informacija
D. Minsevičiaus nuotr.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *