Birštone vyks diskusija apie moterų lyderystę ir verslą

Balandžio 5 dieną, ketvirtadienį,  18 val., Birštono kurhauze vyks diskusija „Verslas ir moterų lyderystė: sėkmės istorijos regione“. Atviros diskusijos metu kalbėsime apie moterų verslą, karjerą bei lyderystę regione. Koks yra sėkmingos moters receptas? Kokių asmeninių savybių reikia kuriant verslą ir lipant karjeros laiptais? Kokie didžiausi iššūkiai? Kaip nepražiopsoti tinkamų aplinkybių? Iš kur semtis drąsos ir įkvėpimo? Kaip svarbu turėti komandą?

Pasaulinės tendencijos rodo, kad vis daugiau moterų imasi verslo arba savo hobį paverčia pajamas teikiančiu šaltiniu. Ar esi kada svajojusi pradėti daryti tai, kas uždirbtų ne tik pinigus, bet ir teiktų džiaugsmą, tačiau visada ieškojai tinkamos progos tai pradėti? Jei taip – mes organizuojame tai, kas galėtų padrąsintų, įkvėptų ir padėti tau žengti pirmuosius žingsnius savo sėkmės link!

Birštonas yra nedidelis miestas, bet gali pasigirti moterų vadovių gausa, kurios puikiai save realizuoja, derindamos savo mėgstamą veiklą su sveikatinimu, pomėgiais, gamta. Ateik ir pasisemk patirties iš energingų ir įkvepiančių moterų. Kviesime jus drauge su mumis atsakyti į klausimus:

  • Kaip susikurti savo asmeninį sėkmės receptą?
  • Kokią reikšmę sėkmei turi pinigai: tai sėkmės rodiklis ar siekiamybė?
  • Kaip atrasti veiklą, kuri tau ne tik uždirbs pinigus, bet ir teiks džiaugsmą?
  • Ar sėkmingai veiklai sukurti reikia važiuoti į didelį miestą, ar tam pakanka regiono?

Renginys atviras, tad dalyvavimas jame – nemokamas.
Šis renginys – tai renginių ciklo apie moterų verslumą ir lyderystę dalis. Jis organizuojamas įgyvendinant Švedijos ambasados globojamą projektą „Encouraging Women Leadership and Entrepreneurship in Lithuania“.

PROJEKTO PARTNERIAI: Lietuvos žurnalistikos centras; Žurnalas „Verslo pietūs“; Švedijos respublikos ambasada Vilniuje; „Swedish institute“; Vilniaus Universiteto Tarptautinių santykių ir politikos mokslų institutas; Birštono savivaldybė.

Organizatorių informacija

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *