Kietojo sūrio čirviniai blynai su keptu kiaušiniu

Blynams reikės (2 porcijos):

  • 1 kiaušinio,
  • 2 stikl. pieno,
  • ½ stikl. miltų,
  • 50 g tarkuoto kietojo sūrio,
  • 1 arbat. š. džiovintų bazilikų,
  • 2 valg. š. tyro alyvuogių aliejaus,
  • žiupsnelio druskos.

Garnyrui:

  • 2 kiaušinių,
  • saujos gražgarsčių,
  • kelių vyšninių pomidoriukų,
  • 1 valg. š. moliūgo sėklų,
  • 50 g vytinto kumpio.

Kiaušinį išplakite su druska, pienu, alyvuogių aliejumi, miltais. Pastarųjų gali prireikti kiek daugiau, nes tešla neturi būti per skysta. Suberkite tarkuotą kietąjį sūrį ir džiovintus bazilikus, išmaišykite. Blynus kepkite čirvinių blynų keptuvėje.

Patiekite su keptu kiaušiniu, gražgarstėmis, vyšniniais pomidoriukais, vytintu kumpiu ir moliūgo sėklomis.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *