Svajoji tapti policijos pareigūnu? Ateik į atvirų durų dieną komisariate!

Ateikite, į atvirų durų dieną, kurią organizuoja Alytaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas. Susitikimo metu bus pristatytos mokymosi alternatyvos, stojimo sąlygos, reikalavimai, mokymosi ir darbo privalumai, įsidarbinimo galimybės, valstybės suteikiamos garantijos, rodoma vaizdinė medžiaga.

Susitikimo metu savo darbo specifiką pristatys įvairių sričių ir padalinių pareigūnai. Kiekvieno iš jų darbas svarbus, siekiant bendro tikslo – saugi visuomenė, kurioje sėkmingai kovojama su nusikalstamumu ir gerbiamos kiekvieno asmens teisės.

Moksleiviai turės galimybę sužinoti apie M. Romerio universitete ir Lietuvos policijos mokykloje vykdomas studijas, taip pat išgirsti pareigūnų iš Kriminalinės policijos biuro, Kriminalistinių tyrimų centro, Kelių policijos tarnybos bei „ARAS“  veiklos pristatymą.

Kviečiame visus vyresniųjų klasių moksleivius, o ypač abiturientus, kurie jau greitai turės pasirinkti profesiją, bei mokymosi įstaigas.

Laukiame Jūsų kovo 23 d. 13 val. Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Didžiojoje salėje (Jotvingių g. 8).

Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato informacija

www.policija.lt nuotr.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *