Orkaitėje keptas omletas su žalia ir geltona cukinijomis

Omletui reikės (2 indeliai):

  • 3 kiaušinių,
  • 0,25 ml pieno,
  • 50 g kietojo sūrio,
  • pusės svogūno,
  • kelių lapelių šviežio baziliko,
  • 1 geltonos cukinijos,
  • 1 žalios cukinijos,
  • druskos,
  • pipirų.

 

Taip pat reikės:

  • salotų lapų,
  • kelių vyšninių pomidoriukų,
  • 1 valg. š. tyro alyvuogių aliejaus,
  • druskos.

 

Kiaušinius išplakite su pienu, pagardinkite druska ir pipirais. Į plakinį suberkite smulkiai kapotus bazilikus, pjaustytus svogūnus, tarkuotą sūrį, išmaišykite ir supilkite į indelius, kuriuose kepsite.

Bulvių skustuku išpjaukite keletą geltonos ir žalios cukinijų juostelių (cukiniją pjaukite išilgai). Jas susukite į tūteles ir glaustai sudėkite į indelius pripildytus omleto plakinio.

Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol omletas iškils ir gražiai apskrus. Jį patiekite karštą, su salotų lapais ir pomidorais, apšlakstytais alyvuogių aliejumi, pagardintais druska.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *