Daugiau nei 100 Alytaus rajono gyventojų tapo Daugų TAU studentais

Dauguose atkurtas Trečiojo amžiaus universiteto filialas, oficialiai perkirpta atidarymo juostelė, o iškilmingoje ceremonijoje dalyvavo gausus būrys šio universiteto studentų.

Atidarymo metu meras Algirdas Vrubliauskas džiaugėsi, jog Dauguose tapti studentais atsirado dar daugiau norinčių nei prieš keletą dienų atidarytame Simno filiale.

„Džiaugiuosi, jog pasiryžome šiam žingsniui ir atnaujinome prieš daug metų pradėtą eiti kelią. Norinčių tapti studentais gausa leidžia manyti, kad Alytaus rajonui Trečiojo amžiaus universiteto tikrai reikia“. Prie sveikinimo žodžių prisidėjo ir Alytaus rajono savivaldybės mero pavaduotojas Arvydas Balčiūnas.

Trečiojo amžiaus universitete Daugų filiale norą studijuoti pareiškė jau 128 gyventojai, o šio filialo dekanė Dovilė Jaciūnienė kvietė registruotis visus, dar nespėjusius to padaryti.

Renginio metu Daugų filialo dekanei D. Jaciūnienei Alytaus TAU sveikos gyvensenos dekanas Jonas Petreikis įteikė simbolines regalijas ir palinkėjo gražios bendrystės su studentais.

Sėkmės moksluose studentams linkėjo ir Butrimonių Išganytojo parapijos kunigas Juozas Bakšys, o apie saldžius mokslo vaisius-keliones, į kurias TAU studentai važinėja laisvu nuo studijų metu, papasakojo Alytaus TAU kelionių ir ekskursijų dekanė Ona Korlienė.

Po oficialios dalies visi svečiai pakviesti neformalaus bendravimo prie kavos ar arbatos puodelio.

Alytaus rajono savivaldybės informacija

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *