Oficialu: Alytaus „Sodros“ vadovas nusižengimo nepadarė

„Sodros“ Alytaus teritorinio skyriaus direktorius Valerijus Vencius tarnybinio nusižengimo nepadarė – tokią išvadą Socialinės apsaugos ir darbo ministerijai pateikė Valstybinio socialinio draudimo fondo valdyba. Jai ministerija buvo pateikusi užklausą atlikti tyrimą dėl anoniminio skundo, jog Alytaus „Sodros“ vadovas galimai netinkamai atliko valstybės tarnautojo pareigas.

„Pabrėžtina, kad įstaigos vadovui taikomi aukštesni tarnybinės etikos ir moralės standartai nei eiliniams darbuotojams ir ateityje raginama elgtis taip, kad „Sodros“ Alytaus teritorinio skyriaus vadovo elgesys nekeltų abejonių ar įtarimų dėl asmeninės veiklos“, – rašoma „Sodros“ valdybos išplatintame pranešime žiniasklaidai.

Anot Alytaus „Sodros“ direktoriaus V. Venciaus, pats faktas, kad kažkas pateikė anoniminį skundą, nėra malonus dalykas, tačiau jis nuo pat pradžių neabejojęs, jog tyrimo išvados bus jam palankios. „Turiu įvairių minčių, kas galėjo pateikti skundą, bet norėčiau jas pasilaikyti sau, norisi kuo greičiau užmiršti šią nemalonią situaciją. Esu tikras, kad sulaukiau to, nes aktyviau įsijungiau į politiką. Manau, kad ir ateityje gali pasitaikyti panašių dalykų“, – portalui dzukijosveidas.lt sakė V. Vencius.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *