Jauniems alytiškiams išdalintos premijos

Šiandien vykusiame Alytaus miesto tarybos posėdyje  premijuotas miestui nusipelnęs jaunimas. Iš premijas gauti kandidatavusių 24 jaunuolių pagal galiojančią tvarką premijos suteiktos 9 jaunuoliams, iš jų 4 mokiniai, 4 studentai ir 1 dirbantis, iš viso skirta 6 000 Eur.

Už labai gerą mokymąsi, tiriamuosius mokslo darbus, Alytaus miesto vardo garsinimą respublikos ar tarptautiniu lygiu premijos skirtos:

Lukui Šteiniui, Vilniaus universiteto Chemijos ir geomokslų fakulteto IV kurso studentui, Neringai Bladaitei, Vilniaus universiteto Tarptautinių santykių ir politikos mokslų instituto doktorantei,  ir  Nojui Radzevičiui, Alytaus šv. Benedikto gimnazijos IIIA klasės mokiniui.

Už savanorišką ir aktyvią visuomeninę veiklą apdovanoti Edvardas Vabuolas, Alytaus Adolfo Ramanausko-Vanago gimnazijos IVF klasės mokinys, Lukas Stravinskas, Alytaus Jotvingių gimnazijos IVA klasės mokinys, Tomas Nikulinas, VšĮ „Savanorystės tiltai” direktorius.

Už kūrybiškumą premijos skirtos Ievai Valavičiūtei, EMLYON verslo mokyklos studentei, studijuojančiai Prancūzijoje, Dovilei Krutulytei, „Trinity Laban” muzikos ir šokio konservatorijos 1 kurso studentei, ir Gertrūdai Šitkauskaitei, Alytaus Jotvingių gimnazijos IIID klasės mokinei.

Alytaus miesto savivaldybės Viešųjų ir užsienio ryšių skyriaus informacija

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *