Alytaus rajono gimnazistai jėgas pasitikrino krepšinio turnyre

Trečiadienį Simno gimnazijos sporto salėje susirinko Alytaus rajono krepšininkai. Čia vyko rajono gimnazijų merginų ir vaikinų krepšinio 3X3 turnyras. Dėl nugalėtojų vardo rungėsi rekordinis keturiolikos komandų skaičius.

Penkios merginų komandos, žaisdamos tarpusavyje, išsiaiškino prizines vietas. Laimėjusios visas rungtynes čempionėmis tapo Butrimonių gimnazistės. Antrą vietą iškovojo Krokialaukio Tomo Noraus-Naruševičiaus, trečią Daugų Vlado Mirono gimnazijos komandos. Be medalių liko Simno gimnazijos dvi komandos.

Geriausių žaidėjų statulėlės buvo įteiktos Odetai Kalendauskaitei iš Butrimonių, Laurai Ringaitytei iš Daugų, Gretai Trakymaitei iš Krokialaukio, Gretai Tamulynaitei bei Gretai Antanynaitei iš Simno.

Devynios vaikinų komandos, žaisdamos pogrupiuose, išsiaiškino, kurios toliau rungtyniaus dėl apdovanojimų. Rungtynėse dėl trečios vietos Simno gimnazijos I-oji komanda 11:5 įveikė Simno gimnazijos III-osios komandos vaikinus. Finale Simno gimnazijos II-oji komanda rezultatu 3:15 turėjo pripažinti puikiai rungtyniavusios Miroslavo gimnazijos  komandos pranašumą. Turnyre taip pat žaidė Pivašiūnų, dviejų Daugų Vlado Mirono, Butrimonių ir  Krokialaukio Tomo Noraus-Naruševičiaus komandų gimnazistai.

Geriausiems komandų žaidėjams buvo įteikti asmeniniai prizai, kuriuos gavo: Vytautas Krupavičius, Arnas Ručys ir Julius Melenkevičius iš Simno, Nojus Serkovas ir Tomas Kazlauskas iš Daugų, Ignas Gražulis iš Miroslavo, Tautvydas Balynas iš Butrimonių, Ernestas Tiauteris iš Krokialaukio.

Komandos ir žaidėjai buvo apdovanoti medaliais ir gražiomis taurėmis.

Varžybų dalyviai ir organizatoriai už prizus dėkoja Alytaus rajono savivaldybės administracijai.

Juozas Bagdanavičius, Simno gimnazijos kūno kultūros mokytojas

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *