Tradicinis radijo stoties “FM99” kalėdinių eglučių parkas jau pradėjo kurtis

Radijo stotis „FM99“ kartu su akcijos parneriais „LITGRID“ ir „LitPol Link“ jau trečiajį kartą pakvietė Alytaus miesto bendruomenes, bendrijas, organizacijas burtis ir kurti pačias originaliausias kalėdines eglutes. „Kalėdinių eglučių parkas“ jau pradėjo kurtis miesto teatro prieigose. Kviečiame visus kartu kurti šventinę nuotaiką Alytuje bei „Kalėdinių eglučių parką“, kuris džiugintų alytiškius ir miesto svečius!

„Miško istorijos“ eglutė (FM99 nuotr.)

„Kalėdinių eglučių parkas“ startavo gruodžio 4 dieną, o jūs savo eglutes įkurdinti šiame parke galite iki pat švenčių. Dvi gražiausios, originaliausios eglutės bus apdovanotos radijo stoties „FM99“ bei akcijos partnerių „Litgrid“ ir „LitPol Link“ įsteigtomis dovanomis. Vieną eglutę išrinks gyventojai, balsuodami „FM99“ internetinėje svetainėje www.fm99.lt bei SMS žinutėmis, o kitą akcijos organizatorių sudaryta komisija. Susitelkime ir kurkime kalėdinius stebuklus kartu!

„Alytaus medicininės reabilitacijos ir sporto centro“ eglutė (FM99 nuotr.)

Visi norintys pastatyti savo kalėdinę puošmeną „Kalėdinių eglučių parke“ kreipkitės į „FM99“ redakciją telefonu (8 315) 77711 .

Pirmosios žaliaskarės „Kalėdinių eglučių parke 2017“ (FM99 nuotr.)

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *