AMKL kovos: pergales šventė „Jump“, „Randers“ ir „Saulakalnis“

Savaitgalį vykusiose Alytaus miesto krepšinio lygos kovose pirmąją pergalę į savo sąskaitą įsirašė „Jump“ komanda, rezultatu 74:67 įveikusi „Dublerius“.

„Jump“ gretose išsiskyrė Evaldas Jakimonis, pelnęs 26 taškus, Arnas Rutė pridėjo 13, Mantas Zdanavičius ir Romas Navakauskas – po 10 taškų.

„Dublerių“ komandai Mangirdas Navickas pelnė 22 taškus, Marius Graževičius – 21 tašką.

Antroje kovoje dar rungtynių pradžioje į priekį išsiveržusi „Randers“ ekipa šios pozicijos neužleido iki pat pabaigos ir rezultatu 100:72 įveikė „UNITED“.

„Randers“ komandai Robertas Ališkevičius pelnė 25 taškus, Mindaugas Nikolskis pridėjo dar 16, Laimutis Krušniauskas – 14, Mindaugas Sukarevičius – 12 taškų.

„UNITED“ gretose rezultatyviausias buvo Andrius Jakimavičius, pelnęs 15 taškų, Arijus Kanovalovas pridėjo 14, Justinas Bieliauskas ir Renaldas Stankevičius – po 13 taškų.

Atkakli buvo paskutinioji sekmadienio kova tarp „Saulakalnio“ ir „P.B.V.L“ komandų. Po pratęsimo pergalę šventė „Saulakalnio“ krepšininkai, priešininkus įveikę rezultatu 93:91.

Tiesa, lemtingu tapo taiklus saulakalniečio Mato Sabaliausko metimas paskutinėmis sekundėmis, iš viso į savo asmeninę sąskaitą rungtynių metu jis įsirašė 22 taškus. Nugalėtojų komandoje išsiskyrė ir Haroldas Rokas, pelnęs 26 taškus bei Rytis Sasnauskas, pridėjęs dar 18.

„P.B.V.L“ gretose nesulaikomas buvo Edvinas Vaina, pelnęs 44 taškus, iš kurių net 7 tritaškiai, Vytenis Vaivada ir Dovydas Zdančius komandai pridėjo po 11 taškų.

Parengta pagal Alytaus miesto krepšinio lygos informaciją

E. Jančiuko nuotr.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *