Rudenį švara Alytuje rūpinsis trys įmonės

Atėjus rudeniui, mieste daugėja tvarkymo darbų. Sudarytos sutartys su dvejomis viešųjų pirkimų konkursą laimėjusiomis įmonėmis, kurios rūpinsis miesto bendro naudojimo zonomis bei organizuos lapų išvežimą bendrijų teritorijose. Kaip ir kasmet masinio lapų kritimo metu lapai sugrėbiami į krūvas ir išvežami ne rečiau kaip vieną kartą per savaitę. Bendrijos tvarko savo teritorijas pačios, o sukrautus lapus, žolę ir šakas iš teritorijų ir nuo konteinerių išveža zoną aptarnaujanti įmonė.

Alytaus miesto savivaldybės Miesto ūkio skyriaus darbuotojai, organizuojantys ir kontroliuojantys miestą tvarkančių įmonių darbą:
– vyriausioji specialistė Vida Intukienė, tel. 55 196, el. p. vida.intukiene@alytus.lt, atsakinga už Vidzgirio ir Senamiesčio mikrorajono dalį (Rotušės a. ir kitos teritorijos link AB „Dainava” ir Vidzgirio);
– vyresnysis specialistas Vitas Krakauskas, tel. 55 126, el. p. vitas.krakauskas@alytus.lt, atsakingas už Pirmojo Alytaus, Dainavos, Putinų mikrorajonus ir Senamiesčio dalį (Senamiesčio skveras, Žalioji g. ir kitos teritorijos link Nemuno).

Miesto zonomis rūpinsis šios įmonės, kurios susisieks su bendrijų pirmininkais dėl kontaktų paskelbimo namų skelbimų lentose:
– I-ąja (Pirmojo Alytaus) zona, II-ąją (Senamiesčio) ir pačia didžiausia IV-ąją (Vidzgirio) zona – UAB „2MP” (Alytus), direktorius Mindaugas Platūkis, tel. 8 659 88785;
– III-ąja (Dainavos) zona – UAB „Skongalis”, direktorius Laurynas Kazlauskas, tel. 8 611 53051.
– IV-ąją (Putinų) zoną treti metai iš eilės prižiūrės UAB „Raguvilė”, padalinio vadovas Mindaugas Skestenis, 8 645 20999.

Alytaus miesto savivaldybės Miesto ūkio skyriaus informacija

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *